MAPIFUL: EN PERSONLIG JULEGAVE + RABATKODE

SIMPLE CHRISTMAS WREATHS

 photo slide1_zps6a9b4ahx.jpg

Sources: 1 / 2 / 3

Denne uge står for mit vedkommende på eksamensskrivning. Mig og eksamen er altid lig med overspringshandlinger, og derfor har jeg selvfølgelig allerede tænkt på, hvad det kunne være. Jeg synes faktisk ikke, at overspringshandlinger i eksamenstiden er det værste, for så har man jo noget at se frem til og det er jo i sig selv motiverende. Nå, men en af mine overspringshandlinger havde jeg tænkt skulle være at lave en fin lille julekrans. Jeg har aldrig før lavet en julekrans, men jeg synes, at de kan være noget så fine. Den behøver ikke at være total symmetrisk og perfekt, faktisk synes jeg, at de mere simple og lidt tilfældige er de mest charmerende :-)

Translation: This week is all about my exam, but to have a break from it I’m thinking about making a christmas wreath. I’ve never made one before, but I think they are so cute and don’t have to be detailed and perfect at all – I like the ones that are simple and a bit random :-)

Camilla Marie

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAPIFUL: EN PERSONLIG JULEGAVE + RABATKODE