RANDOM INSPO A LA CHRISTMAS

A NICE AND WARM APARTMENT

 photo ll_zps3c6ef77e.jpg photo l_zps2ba06295.jpg photo lllll_zps77082df8.jpg photo llllllll_zps3637d0ba.jpg photo llll_zpsdacbae92.jpg
Source: Stadshem

Et lille kig indenfor i en virkelig fin og hyggelig lejlighed. Når man ser på billederne, får man jo helt lyst til at smide sig på sofaen, foran den fine kakkelovn, og se en masse julefilm – eller det bare mig? ;-) Noget af det jeg især synes er med til at gøre lejligheden hyggelig er de varme træsorter mod de hvide gulve og vægge, det skaber en virkelig lækker kontrast. Hvad synes I om hjemmet her?

Translation: Some pictures from a very nice and cosy apartment. They just make you want to throw yourself on the coach, in front of the amazing tiled stove, and watch a lot of christmas movies – or is it just me? ;-) One of the things I particularly like about the apartment, is the warm types of wood against the white floors and walls, it creates a really nice contrast. What do you think?

Mette.

Photobucket

12 COMMENTS

 • Hold da op en fed lejlighed!
  Jeg er faldet pladask for spisebordet, har i nogen idé om hvor det er fra? Eller hvor man kan finde et lignende? :-)

  http://www.stylewhim.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej desværre – umiddelbart ville jeg nok lede på loppermarkeder og i genbrugsbutikker, de har tit mange møbler i mørke træsorter. Men jeg skal nok lige sige til, hvis jeg falder over et sted, hvor noget lignende kan købes fra nyt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg er virkelig vild med farverne. Du har ret, det hvide gulv og de mørke træfarver gør det virkelig hyggeligt – der gad jeg godt at bo ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej, det her er virkelig den hyggeligste lejlighed jeg længe har set. Den indbyder så meget til hygge :) Er træfiguren ved brændeovnen ikke også magen til en i havde med i et indlæg om julegaver til under 100kr? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, det er det nemlig – eller den på billedet her er måske et nummer større, kan ikke helt vurdere det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo indbegrebet af moderne hygge :-)
  En sofa jeg meget gerne ville slænge mig i..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej piger, jeg er gået i den store find-lækre-tæpper-jagt, og jeg håber, at I kan hjælpe mig! Jeg har allerede søgt på tæpper i jeres skønne blog, og I hjalp mig faktisk lige med at finde et VILDT lækkert tæppe til gangen til absolut ingen penge!! Wuuhuu! ;-)

  http://bungalow5.dk/wp-content/uploads/2013/01/STIL_INSPIRATION_Bungalow5-004-575×383.jpg
  For laaang tid siden faldt jeg pladask for det her tæppe, og jeg ved absolut ikke, hvad mærket er, men jeg har forsøgt at lede efter et lign. uden nogen form for held! Kunne I måske lave et indlæg indretningsideer med lign. tæpper? Krydser fingre!!

  knus en læser, der har læst med fra bloggens spædestart! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din søde kommentar, hvor er det dejligt at høre – og skønt at du har læst med herinde så længe! Umiddelbart ved vi heller ikke lige, hvor tæppet er fra, men vi skal nok have dit forslag med i tankerne til fremtidige indlæg. Ha’ en god dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ikea har et bord i samme stil, og det findes i flere farver. :o)
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20221425/

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RANDOM INSPO A LA CHRISTMAS