MY SUNDAY

A NEW CHAPTER

 

Dias1

1 / 2 / 3 / 4 /

Der er ikke større tankevirksomhed bag dette indlæg og er nok mest af alt tænkt som en lille motivation og se-det-på-den-lyse-side agtigt indlæg, nu hvor vi skriver 1. september, for denne dato er jo for manges (inklusiv mit eget) vedkommende ensbetydende med både studiestart og efterår.
Jeg må nok erkende at jeg er en rigtig ‘hyggemoster’ og noget af det bedste jeg ved ved de kolde måneder, er at putte mig under en plaid med en kop te og omgive mig med stearinlys, så det er bestemt noget af det jeg glæder mig til i den kommende tid.
Når det så er sagt, ved jeg at de næste to år bliver de hårdeste nogensinde og det kræver meget tid ved skrivebordet og masser af organisering og planlægning, for tid bliver helt sikkert en mangelvare det næste lange stykke tid. Heldigvis har jeg anskaffet mig den ovenstående smukke kalender, så planlægning bliver en lidt sjovere opgave for en distræt æstetikker som mig :-)

Translation: Now that summer has ended it means the start of autumn (and school). Thats why I just wanted to make a little peptalk collage to see things on the bright side :-)

Camilla Marie

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY SUNDAY