37 SQUARE METERS: STUDIO APARTMENT

INSTA LATELY #10

 photo insta_zps88881727.jpg photo inst3_zpsf55e07d8.jpg photo insta1_zpsf06f8040.jpg

Et lille samling af de seneste billeder på vores instagram Homesickblog. Som altid er I selvfølgelig også mere end velkomne til at dele jeres egne billeder med os via #homesickblog.

Vi håber, at I får en dejlig dag – og god påskeferie, til de af jer, der har det! Hvis I mangler inspiration til lidt påskepynt, så tjek indlægget her fra sidste år, der viser hvordan man kan dekorere påskeæg på en rå og knapt så klassisk måde. På vores Facebook profil har vi også vist en virkelig cool idé til, hvordan man kan støbe sine egne påskeæg af beton! Se det her – og husk også lige at give os et like med på vejen derinde, så bliver vi simpelthen så glade ;-)

Translation: Just a little recap of our latest posts in Instagram. If you want to follow us, our username is homesickblog – and if you want to share your own pictures with us, then feel free to hashtag #homesickblog :-)

7 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

37 SQUARE METERS: STUDIO APARTMENT