A LITTLE EXTRA

SCANDINAVIAN HOME WITH A LOT OF VOLUME

SFDFCA3C2CFEED3468DA039EA79D962020F
SFDFE54479174BF4778BD918FACA38871CF
SFD03CBA107B624438C9B42D76231129BB0
SFD55512929B326471DA7B8EDE8170AAE54
SFDCBC04ADB6E334204BD314CABF3C4B7F2
SFDCCC8C9F15A804E4C99AEE12543750103

Source: Stadshem

Den her bolig har en meget anderledes indretning end hvad, der normalt fanger min opmærksomhed. Jeg må nok også hellere lige skynde mig at sige, at noget af stylingen – den er selvfølgelig stylet og der er helt sikkert en mening bag det hele – forstår jeg slet ikke, fx den udstoppede and på bordet(!). På trods af sådan nogle undrende småting rundt omkring, så synes jeg altså, at boligen er vildt interessant. De forskellige rum har hver deres elementer, som består af den her enorme volumen; for eksempel de store vinduer, billedvæggen i stuen, spisebordsområdet og den store plante, ja nærmest et træ, som står i soveværelset. Det fungerer ekstremt godt til den ellers skandinaviske, minimalistiske stil. På samme måde som den gullige-creme-farve på væggene, den virker også overraskende godt, når både gulve, paneler og loft er hvidt. Det er en god kontrast, som skaber lidt mere varme – og igen, noget volume til den skandinaviske indretningsstil. Når alt kommer til alt, så synes jeg, at det er en vildt mærkelig indretning, men samtidig absolut interessant og faktisk ret lækker. Den indeholder mange overraskende ting, som jeg ikke havde forestillet mig ville fungere, især væg farven, men jeg er overbevist! Er jeg mon den eneste? Hvad synes I? :-)

Translation: This is normally not the kind of style that would get my attention, but I really find this apartment interesting. Some of the styling I don’t get at all, like the duck on the table, but in spite of that, I think there’s something about this place. Each room has these elements which creates a lot of volume, like the big windows, the picture wall, the dining space and the plant almost the size of a tree in the bedroom. Just like these elements, the yellow-creme-a-like color on the walls really complements the scandinavian, minimalistic style. Probably because of the white flooring, panels and lofts, but still. As much as I think the home decor is weird, just as much interesting, surprisingly and cool is it. What do you think about this place? :-)  

Tatiana.

11 COMMENTS

 • Stinnefh

  Haha jeg undrede mig også over anden med det samme, mest af alt fordi det er sådan en underlig sammenhæng med de andre genstande på bordet, gør jeg associere en lille fin andedam.
  Men knuselsker vinduet og det store plante i soveværelset. Lækkert at lejligheden er minimalistisk og alligevel fuld af fine og finurlige detaljer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med stuen! Den ser så hyggelig og “varm” ud, det er lige mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sikke en fin lejlighed. Måske er der nogen som ved hvor man kan købe den fine loftlampe der hænger over spisebordet på billed nr. 2 og 3? Eller hvad den mon hedder? Rigtig fin blog i har, kigger tit herind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Without things like the duck this apartment would be very bland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej, lækkert hjem I har fundet. Ved I hvor man kan købe staanderlamper ala den i stuen på det første billed? Eller evt. andre alternativer til fede lamper (ikke loftslamper) til sofahjørnet? Håber I kan hjælpe :) Tak for fed inspiration. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanski

  Jeg synes sofastuen ser indbydende ud – man har da helt sikkert lyst til at smide sig i den sofa.
  Men enig, filme knækker når vi kommer til spisestuen. Bordet er et langt udstillingsareal uden sammenhæng og ikke mindst dybt urealistsik at man spiser ved et bord pakket med så meget pynt! Jeg ville aldrig selv være hoppet ud i den vægfarve og selvom den er flot, havde jeg nok valgt noget andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, det var lige præcis anden der gjorde mig interesseret. Superfed indretning, men det er jo de små skæve detaljer, der sætter lidt personligt præg på en ellers lidt upersonlige indretning. Jeg elsker anden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg synes det er fedt med de skæve detaljer! Anden på bordet inklusiv :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Photo Sources: Stylizimo, The Design Chaser, Ferm Living, Homesick, My Scandinavian Home, Nordic Days, Tumblr, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej!
  Ved du hvor man kan købe sådan en reol? eller bare noget lignende? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A LITTLE EXTRA