BEAUTIFUL BEDROOM INSPIRATION

A LITTLE EXTRA

 photo Dias1_zpsc9e95c46.jpg

AFFILIATE: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Her på det sidste, har jeg været på lidt af en inspirationsjagt, da der hverken er længe til min fødselsdag eller til jul. I min søgen slog det mig pludselig, hvor kedelig jeg egentlig kan være. Forstå mig ret… med kedelig mener jeg ikke, at tingene ikke er flotte og ikke har et lækkert design, men jeg mener er bare, at jeg i hvert fald nogle gange har en tendens til at vælge det sikre. Til trods for det, så elsker jeg, når der bliver tænkt lidt ekstra på designet og virkelig kælet for detaljerne – og især, hvis der også er lidt humor med indover eller man har leget lidt med materialerne, som ved tingene på kollagen. Jeg vil så gerne have den fejebakke. Hvorfor? Fordi det ligner et skægget ansigt. Jeg vil så gerne have den opvaskebalje. Hvorfor? Fordi den er bøjelig og ikke stiv i materialet, som en opvaskebalje “normalt” er, hvilket bare gør den endnu mere lækker og tiltrækkende at se på. Jeg vil så gerne have den der drikkedunk, som House Doctor kalder den. Hvorfor? Fordi der er kælet ekstra meget for designet. I forstår hvad jeg mener, ik? For mit vedkommende, skal jeg nok lære at lege lidt mere med indretningen. Det betyder jo ikke, at det samtidig ikke også kan være lækkert, stilfuldt, simpelt, minimalistisk, whatsoever. Det er bare med at skabe sit eget udtryk med de produkter, som passer til ens humør og personlighed! :-)

Translation: In my search for birthday and christmas wishes I found some different products than I usually do. I might think that sometimes I can be a bit boring in my home decor. Not that the things are boring or anything, but some things are more safe to buy than others. In spite of that, I love when there’s thought a bit extra about the design and there’s attention to the details – and especially if there has been added some humor or used different materials than usually. For example: I love the dustpan. Why? Because it looks like a bearded face. I love the washtub. Why? Because the material is softer than normally, which make it much more practical and more attractive to look at. Do you follow me? Well, I’m just saying that I might should start play a bit more with my home decor. Not because it’s boring at all, but because the extra details in some products makes me happy. It’s just about creating your own expression with the products, which fits your mood and personality! :-) 

Tatiana.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BEDROOM INSPIRATION