HALLWAY INSPO #3

SCANDINAVIAN LIVING

 photo 1_zpsb4100fe3.jpg photo 2_zpsb0506a38.jpg photo 3_zps7f422dae.jpg photo 4_zps5019e097.jpg photo 5_zpsfd53ad2d.jpg photo 6_zps5ac346e5.jpg

Source: Alvhem

Jeg er ret vild med lejligheden her, den er indrettet på en lys og afslappende måde, der er meget indbydende. Meget typisk skandinavisk med de lyse gulve, vægge og køkkenelementer – og jeg er vild med det :-) Hvilket rum i boligen her synes I bedst om? Jeg kan ikke helt bestemme mig.. Soveværelset måske? En detalje jeg synes er værd at bemærke, er lædergrebene der er sat på garderobeskabene. Det er altså en virkelig fin og nem måde at pifte sine gamle skabe lidt op på! Camilla Marie har også tidligere vist idéer til, hvordan man kan lave fine knager (her) og hyldeknægte (her) af læderstropper :-)

Translation: I am quite excited about this apartment. It is decorated in a light and relaxing manner that is very inviting. Very typical for the Scandinavian style with light floors, walls and kitchen items – and I love it :-) Which room in this house is your favorite? I can’t quite make up my mind .. The bedroom perhaps? One detail I think is worth noting is the leather handles that are put on the closets. It is a really nice and easy way to spice up your old closets! Camilla Marie has also previously shown some cool ideas on how to make hooks (here) and shelf brackets (here) out of leather straps :-)

Mette.

5 COMMENTS

 • Rigtig lækker lejlighed. Kan ikke bestemme mig for hvilket rum jeg bedst kan li´ – idet det ene rum flyder hen i det andet, pga. den gennemførte stil der er hele vejen igennem lejligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en fin lejlighed, man føler sig med det samme hjemme. Vi har faktisk lige valgt læder til greb på vores skabsvæg. Det bliver ikke helt samme salgs som dem her, men udtrykket er lidt det samme.
  Jeg synes alle rummene er virkelig fine, men reolen i soveværelset, og tæppet i køkkenet er helt sikkert yndlingselementer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Køkkenet er så flot! Har aldrig tænkt over at man kunne lægge et tæppe. Det ser så fint ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn lejlighed! Jeg er mest forelsket i stuen tror jeg. Tæppet er for det første MEGA flot, og for det andet er sofaen perfekt i rummet OG puderne ser så godt ud deri. Bordet og billederne i dette rum synes jeg også er perfekte! :)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ved i hvor kalenderen i køkkenet kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HALLWAY INSPO #3