CURRENT CRAVINGS

DIY LÆDERKNAGE

 photo 595f6640ca2725c0aecb50be61fecfae_zps8231cbae.jpg photo bb88c1a85178721eecff874d941fad73_zps803846ca.jpg

homedit

Fandt forleden denne fantastiske idé til et nemt gør-det-selv projekt. Jeg har ikke selv kastet mig ud i det endnu, men jeg overvejer at gøre det, når jeg finder på et fint sted at hænge knagerne. Som jeg ser det er der to måder at gøre det på: Den ene og den letteste måde er ganske enkelt bare at borre en skrue igennem læderremmen, men hvis man gerne vil kunne åbne og lukke knagen, kan man i den yderste rem skære et lille snit i forlængelse af hullet i remmen (anes på nederste billede), og sørge for ikke at skrue skuen helt i bund. På den måde kan knagen åbnes og bruges til at hænge f.eks. tasker og andet i. Hvad angår remmen, må I meget gerne sige til hvis I ved hvor man kan købe sådan nogle. Jeg har selv tænkt på at man måske bare kan gå i genbrug og finde et læderbælte og bruge til formålet.. Hvad synes I om idéen, er det noget I kunne finde på at kaste jer over?

Camilla Marie

Photobucket

11 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CURRENT CRAVINGS