INSPIRATION TIL HEMSEN

GET THE LOOK #5

 photo 3-6_zpsac7712d2.jpgSource: pinterest

Jeg tror faktisk, at det her soveværelse, er et ret godt billede af, hvordan mit drømme soveværelse kunne se ud! Jeg elsker det simple look med få lækre detaljer, der komplementere hinanden godt. Der er ikke ret mange ting i det her rum og derfor kræver det heller ikke vanvittigt meget, hvis man gerne vil have samme look derhjemme.


 photo Skaeligrmbillede2013-05-20kl95644PM_zpsd3976bda.png

lyskæde / sengesæt / knager / pudebetræk
/ plante / vase / sengetæppe / tøjstativ

Jeg har prøvet at finde nogle forholdsvis billige alternativer til de fleste ting, så det ikke kræver den helt store investering, hvis man ønsker samme look. Når rummet er så sort og hvidt som dette, synes jeg, at det ville se helt vildt godt ud med en grøn plante! Hvordan ser jeres drømme soveværelse ud? :-)

Tatiana.

Photobucket

6 COMMENTS

  • Hannah

    Super fedt værelse – som du siger, så er det også et ret godt billede af hvordan mit drømmeværelse ser ud! Når det så er sagt, så har jeg et spørgsmål vedr. sengerammen/stellet. Jeg har kigget rundt omkring på de forskellige sider (ikea, ilva, idemøbler) efter en sengeramme som er helt enkel, og som ikke står på nogle ben, men bare træet – hvis du forstår? Jeg fandt det her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S39902937/ – men det er simpelthen for højt, og så tænkte jeg på, om du måske har set en et eller andet sted, som ligner den på billedet mht. højde? Skuffer/opbevaring er overhovedet ikke nødvendigt. Farve er også ligegyldigt, men prisen må gerne være en smule studievenlig! :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Uha, sengerammer er ikke lige noget, jeg har stødt på, men heller ikke noget jeg har kigget efter. Jeg tænker, at hvis det skal være billigt, så tænker jeg Ikea, Biva eller at lave en selv/få en handyman til det ;-) Ellers skal jeg selvfølgelig nok holde øjenene åbne! God aften :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt indlæg! Synes det er dejligt at du har taget dig tid til at finde de forskellige ting! :-) Men klart en beskrivelse af hvordan mit drømme værelse skal se ud :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det lækkert. Elsker de her guides, hvor man få det præcist som på billedet, måske med egen personlighed tilført.. Mere af den slags:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisette

    Det er rigtig lækkert! Man bliver hurtigt inspireret herinde – tusind tak ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL HEMSEN