LEJLIGHED PÅ KASTELLGATAN

INSPIRATION TIL HEMSEN

 photo r_zps3e7e68fa.jpg photo w_zpsfca0e31a.jpg photo i_zpsf77e6f86.jpg photo t_zpsf5570284.jpg photo o_zps74477dca.jpg photo y_zps59377fd2.jpg photo u_zpsf9597ce2.jpg photo q_zpsf0611297.jpg

Source: Pinterest

Vi har fået flere forespørgsler, fra søde læsere, på inspiration til indretning af rum, der har en hems. Nu er det desværre ikke indretningsbilleder af hemse, der findes flest af, men jeg håber indlægget kan inspirere lidt alligevel – jeg synes i hvert fald der er nogle fine idéer imellem. Jeg har faktisk altid selv drømt om et værelse med en hems, da jeg var yngre jeg synes simpelthen det var det hyggeligste at sove helt deroppe under loftet, det var sådan lidt hule-agtigt. Og nu da jeg sad og fiflede med billeder til indlægget her, genfandt jeg lidt min barnsdomsdrøm om en hems – der er jo så mange fede muligheder! :-) Bor man småt, er det jo oplagt at bruge hemsen som “soveværelse”, og har man plads nok, kan den jo omdannes til den perfekte hyggekrog – f.eks. som en lille hjemme-biograf eller et sted man kan flade ud og slappe af med en god bog. Egentlig har jeg altid tænkt på en hems, som det lille loft, der var mulighed for at lave, når man havde loft til kip, men som det også er vist på nogle af de ovenstående billeder, kan man jo også installere en rigtig fin hems, selvom man har fladt loft – det kræver selvfølgelig bare, at der samtidig også er meget højt til loftet. Drømmer I også om en hems, eller bliver det lidt for klaustrofobisk? ;-)

Mette.

Photobucket

1 COMMENT

  • Hvor er de nogle gode forslag og muligheder.Så er en hems virkelig cool og knapt så klaustrofobisk… Lækker inspiraton!

    Hilsen Jane

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LEJLIGHED PÅ KASTELLGATAN