PLAKATNYHEDER FRA STILLEBEN

MIN NYE GRØNNE SOFA

Indlægget er sponsoreret af ILVA

stavangerilvaJeg har glædet mig til at vise jer mit nye grønne bekendtskab – vi har nemlig fået ny sofa. En virkelig fin og elegant af slagsen fra ILVAs Trend kollektion – modellen hedder Stavanger.

Det var dog ikke helt uden skepsis, at min kæreste gik med til at lade den flotte sag flytte ind. Til hans skræk har den jo ingen chaiselong – det evige had-kærlighedsforhold, som mange af jer sikkert kender alt for godt.stavanger

Ikke desto mindre har sofaen fået sin plads, og som med så meget andet, handler det blot om tilvænning. Det er som om, at komforten gør det ud for chaiselongen, for man sidder virkelig godt på grund af de høje, rette sider. På den måde kan man sætte sig godt til rette i hjørnet med god rygstøtte og har derfor ikke det samme behov for at ligge ned – det kan dog også godt lade sig gøre, skulle jeg hilse at sige :-)

ilva

Man kan vist rolig sige, at Stavanger sofaen har givet vores stue nyt liv. For det første giver den lækre, grønne farve virkelig et boost til vores stue og lille hjem generelt, da farver ikke er det, der dominerer mest herhjemme. Derfor fungerer virkelig godt med et farvet element, der dominerer indretningen. For det andet fylder den ganske enkelt mindre i rummet. Det hænger naturligvis sammen med, at den ikke har chaiselong, men derudover er den også optisk lettere at se på. Jeg tror, det hænger sammen med det lette, elegante udtryk -det gør en kæmpe forskel for rumfornemmelsen i vores lille stue.

Andre ILVA Trend favoritter

Ilva trend

loungestol| vægdekoration | skåle | krus | daybed | vitrine | stol

ILVAs trend kollektion udkommer fire gange om året og har fokus på de tendenser. Herover har jeg fundet et par andre favoritter, der er udtryk for tendenser på interiørscenen – herunder rustikt kreamik, vitrineskabe, daybeds med mere. Se hele kollektionen lige her.

Camilla Marie

1 COMMENT

  • Laura

    Ih, hvor fint! Er der flere indlæg, hvor man kan se mere fra din stue? 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLAKATNYHEDER FRA STILLEBEN