THE PERFECT BATHROOM PLANT

NÅR 3 BLIVER TIL 2 – ET LILLE FARVEL

Kære Homesickers,

Det er blevet tid til en forandring for lille mig – og dermed også for bloggen. Sagen er den, at jeg flytter til Barcelona med min kæreste i næste uge! Jeg har altid haft en drøm om at flytte til udlandet, og da muligheden bød sig med min kærestes job, var der ikke langt fra tanke til handling. I den forbindelse har jeg ikke kun sagt mit faste job op, men jeg har også meddelt mine medbloggere, at det er blevet tid for mig, at stoppe rejsen med HOMESICK.

Selvom det føles rigtig i maven, så har det ikke været nogen nem beslutning. Det er jo noget, som jeg har investeret meget tid i gennem årene, og som også har givet mig uendelig mange oplevelser. Oplevelser, som jeg sent vil glemme. Dertil kommer også Camilla Marie og Mettes gode overtalelsesevner, som fik mig til at tænke en ekstra gang over tingene. I princippet er det jo oplagt for mig at tage bloggen med til Barcelona, hvor jeg endnu ikke har de store planer på tapetet, men når alt kommer til alt må jeg også erkende, at jeg har brug for en pause fra blogverdenen.

Vi har altid sagt, at vi aldrig vil blogge for pengenes skyld på trods af, at vi har lavet en fin lille forretning ud af noget, som blot var en idé vi fik over et glas vin. Og det har da også været skidesjovt hele vejen igennem, men jeg holder ved de ord og må bare erkende, at jeg i løbet af det sidste stykke tid har mistet pusten og motivationen til at fortsætte med at blogge. Heldigvis er mine to skønne, helt fantastisk dygtige medbloggere og rigtig gode veninder slet ikke færdige med at inspirere alle jer søde læsere. De fortsætter derfor eventyret uden mig, og jeg vil selvfølgelig følge tæt med fra sidelinjen.

Så tak for denne gang! Det har været fantastisk – I har været fantastiske. I virkeligheden var det her eventyr aldrig blevet til et eventyr uden jer, så tak tak TAK. Det har på alle mulige måder været med til at præge mit liv de sidste 4,5 år! Tiden må vise hvad der skal ske for mig fremover. Om nogle dage fortsætter jeg i hvert fald et nyt eventyr under varmere himmelstrøg, som jeg er sikker på, skal blive en helt vildt spændende tid. Hvis I har lyst til at følge med i mit liv fremover, så deler jeg ud af store og små øjeblikke fra min hverdag henne på min personlige Instagram: @tatianachristensen. 

De kærligeste hilsner,
Tatiana

goodbye

7 COMMENTS

 • Tak for denne gange Tatiana. Glæder mig til at følge med i dit “nye” liv :)
  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Selv tak, søde Daniel. Det har været en fornøjelse – og jeg vil stadig holde øje med jer alle og hvad I finder på fra sidelinjen, så helt slipper I ikke for mig :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Tak for denne gang :) Det har været en fornøjelse at følge bloggen 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Christensen

  Tak for denne gang! Og held og lykke fremover! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Tak for denne gang, og rigtig god tur! Alt det bedste herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PERFECT BATHROOM PLANT