5 WEDNESDAY FAVORITES - GET 15% OFF

THE PERFECT BATHROOM PLANT

Perler på snor

Planten er modtaget i pressegave fra Plantorama

Jeg har fået den helt perfekte plante til badeværelset. Den hedder “Perler på snor”, og faktisk har vi skrevet om den tidligere lige her. På badeværelset synes jeg, det er umådeligt fint med hængeplanter, da de giver en hyggelig stemning uden at tage plads fra gulvet. Og ja. Jeg har tynde stofgardiner på mit badeværelse. Man må være lidt opfindsom, når ruderne ikke er matterede ;-)

Selve plantehængeren med kokospotten er fra Kokodama Collection og købt i mit lokale blomsterhus.

Translation: I have got the perfect plant for my bathroom – the name is “Pearls on string”. For the bathroom I really like hanging plants since they creates a great atmosphere with stealing any space from the floor.  

The plant hanger is from Kokodama Collection and is bought in my local flower shop.

3 COMMENTS

 • Christina

  Kan man købe plantehængeren på nettet et sted? Jeg er fra Jylland, men kan ikke finde den nogen steder. Eller ved du hvor den forhandles? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Christina

   Jeg tror, de kan hjælpe dig med at finde den nærmeste forhandler, hvis du sender dem en mail – det lykkedes mig ikke at finde den på nettet :-) Til gengæld fandt jeg den i Jylland – den er købt i Koldings Blomsterhus, hvis du kommer på de kanter.

   Kh Camilla Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie B

   Alle inspiration butikker har dem i hvertfald i Jylland

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 WEDNESDAY FAVORITES - GET 15% OFF