5 LIVING ROOM FAVORITES

NEW IN: ADORABLE CHAIN MIRRORS

Chain mirrors from Hübch

Chain mirror from Hübch

Chain mirror from Hübch

Spejlene er modtaget som pressegave fra Hübsch / The mirrors are received as a press gift from Hübsch

For lidt tid siden re-pinnede jeg dette billede, for jeg synes, det ser fint ud med de elegante, kantede spejle. Jeg kunne slet ikke få idéen ud af hovedet, så jeg begyndte at søge efter sådanne spejle på nettet, men desværre uden det store held. Så da Hübsch spurgte, om vi havde lyst til at modtage nogle af deres fine produkter, og jeg på den måde fik øjnene op for deres fine sortiment, herunder disse spejle, blev jeg altså lidt lykkelig. Jeg kan godt lide, at de er patinerede i deres udtryk, og min kæreste blev da også lidt i tvivl, om spejlene var et nyt loppe-scoop, da jeg præsenterede ham for dem, haha. Som I kan se, har jeg valgt at hænge spejlene over hylden i vores soveværelse, ligesom på det føromtalte billede fra Pinterest. Her synes jeg, de pynter rigtig fint og så reflekterer de desuden også lyset i rummet, hvilket virkelig er win. Vores soveværelse er nemlig relativt mørkt, fordi vi har kviste, hvilket jo egentlig er ret charmerende – men desværre også en dagslys-killer.

Translation: A while ago I re-pinned this photo on Pinterest because I really like the elegant mirrors and the way they are placed. The idea of the mirrors got stuck in my head and I really tried my best to found some similar ones online but without any luck. When the brand Hübsch Interior asked if we would like to receive some of their products, I became aware of their pretty assortment, including the mirrors – yaii! I really like the patinated look and my boyfriend also asked me if they were a new vintage-scoop when I showed him the mirror, haha. As you can see, I have placed the mirror above the bed in our bedroom – just as in the photo I mentioned. I think they look absolutely stunning in the room and also reflects the light which is a huge win since our bedroom is quite dark in the day time. 

Camilla Marie

9 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 LIVING ROOM FAVORITES