I THINK MY LEATHER SOFA PHOBIA IS CURED

A NEW LOVE

HAY_mirrors installation_II

Jeg faldt pladask for de her forskellige geometriske spejle, da jeg så dem i blogland for lidt tid siden. Jeg ved ikke hvad, der er ved dem, som jeg er så vild med. Måske det bare er mit pige-gen, der har forelsket sig i de juvel-agtige former! Er jeg mon den eneste? Jeg overvejer i hvert fald stærkt, om jeg skal have fat i nogle af de overfine spejle. De er btw. fra HAY, designet af Doshi Levien og er blevet døbt navnet: Maya. Spejlene er endnu ikke sat i produktion, men blev vist i Milano til foråret og florerer derfor allerede rundt på nettet. Er I også fans ligesom mig? :-)

Translation: When I saw these different geometric mirrors for the first time, I was in love at first sight. I don’t know what it is, that I’m so crazy about. It’s probably my girl instinct, that can’t forget the jewel-ish forms! Am I the only one? I’m seriously considering whether I should buy some of them. The mirrors are btw. from HAY, designed by Doshi Levien and they’re named: Maya. The mirrors are not in production yet, but was shown in Milan this spring, which is why they’re already shown on different medias. You like them too? :-)

Tatiana.

3 COMMENTS

  • Hold nu op, de er fede! Helt klart et musthave, når de bliver sat i produktion :-) Jeg er virkelig imponeret over HAY, de skyder den ene succes ud efter den anden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • homesick

      Er så enig. De imponerer gang på gang, og de her spejle er ingen undtagelse! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yasmine

    I lov how they’ve combined them all together! Hope they will put these mirrors in production!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I THINK MY LEATHER SOFA PHOBIA IS CURED