FREE PRINTABLE: SLEEP TIGHT

A PRETTY MIRROR

 photo Dias1_zps76476a8b.jpg

Jeg har haft et ret stort crush på spejlet fra Omelette-Ed, siden jeg så det første gang, og det crush er ikke ligefrem blevet mindre. Spejlet har simpelthen det fineste udtryk over sig. De rene linjer og korkdetaljen nederst på benene taler virkelig til min indre æstetiker – og så er Omelette-Ed bare et mega sjovt navn! ;-) Nu er det bare sådan, at jeg ikke ligefrem står og mangler et spejl. Det er ikke, fordi jeg ikke ville have noget imod at udskifte mit nuværende med dette – om jeg ville – men 4.299 kr. er lige lovligt meget, når det ikke engang er et reelt behov. Der kommer spejlet fra Ilva så til undsætning, for det er da en god look-a-like. Er det ikke? Jeg kunne godt hoppe på den vogn. Hvis man er mere til runde spejle, så har begge producenter også lavet det – og de er altså også ret fede. Se bare her og her. Hvilken er jeres favorit af de to producenter? :-)

Translation: I’ve had a pretty big crush on the mirror from Omelette-Ed since I saw it the first time and the crush isn’t exactly smaller today. The mirror has the finest expression. The clean lines and the cork detail at the bottom of the legs really speaks to my inner esthete – and then, Omelette-Ed is just a funny name! ;-) I just don’t really need a new mirror, but I wouldn’t mind replacing my current with this – I definitely would – but 4.299 DKK is just a little to much, when it’s not even a real need. But the mirror from Ilva might be my rescue. Is that a good look-a-like or what? I’ll definitely consider it. If you’re more into round mirrors, both producers also made that. I think they’re pretty cool too. Just look here and here. Which one are your favorite?

Tatiana.

3 COMMENTS

 • Helt klart Omelette-Ed spejlet – men det er også fordi det der fanger mine øjne er korkdetaljen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes faktisk den billige version er pænest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmine

  You just made me fall in love!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREE PRINTABLE: SLEEP TIGHT