HAND SOAP AS INTERIOR DETAIL

A FUN LAMP FOR STATEMENTS AND MESSAGES

 photo lightbox2_zpsdq0kpqwy.jpg photo lightbox3_zpslkptatft.jpg
I var flere, der spurgte til min lampe i indlægget her, så den kan jo passende lige få sit eget indlæg. Lampen har samme størrelse som et stykke A4-papir, og kører på batterier. Jeg købte den før jul, og er allerede blevet mægtigt glad for den – det er ret hyggeligt, at man kan ændre teksten, og skrive søde eller sjove beskeder til hinanden. Min kæreste har i hvert fald også opdaget, hvordan man skifter bogstaverne ;-) Jeg har købt min lampe på Ebay, men den sælger jeg købte den af, forhandler dem desværre ikke mere. Men I kan prøve at søge på “light box” for at finde noget lignende. Ellers gjorde en sød læser mig også opmærksom på, at Lirumlarumleg.dk forhandler en lampe, som er næsten magen til – og så er den endda også lidt billigere, end min var, da jeg betalte omkring 80 kroner i fragt. I kan finde lampen, der ligner min, her og en mindre udgave her.

EDIT: ASOS er netop også begyndt at forhandle en lampe, der ligner min til forveksling. Find den HER.

Translation: A few of you guys asked about my lamp in this post, and I actually bought it on Ebay. Unfortunately the seller has closed his shop, but I think you can find something similar if you search for “light box”. It’s also available in a similar model at the Danish webshop Lirumlarumleg.dk right here

Mette.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains add links

5 COMMENTS

 • RevUK

  This is so innovative and original, I love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har satt denne på ønskelisten! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan jeg godt forstå. Håber den bliver din en dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ønsket mig en i flere år og nu har jeg lige bestilt den til helt rimelige penge :) Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det havde jeg nemlig også, så blev så glad, da jeg jeg fandt den :-) Dejligt du kunne bruge tippet, håber du bliver glad for den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAND SOAP AS INTERIOR DETAIL