COVER VS ESBJÖRN

TIP: ALTERNATIV HAY CLAMP LAMP

 photo hay_zps16f57f0c.jpg
Det var egentligt helt tilfældigt, at jeg forleden faldt over denne lampe hos svenske Artilleriet. Min første tanke var “FEDT – Et sted hvor HAY clamp lampen ikke er udsolgt!”, men da jeg læste produktinformationen igennem blev jeg lidt forvirret, for mærket HAY var ikke nævnt nogle stedet, og lampen gik under titlen “Artilleriet Cage Lamp”. Men efter at have nærstuderet mit eget eksemplar af HAY lampen og sammenlignet den med billederne af denne lampe, kan jeg på ingen måde se forskel. Da jeg ved, at der af mange af jer, der gerne vil have fingrene i den udgåede HAY lampe, ville jeg lige dele dette lidt mystiske tip med jer.. Om det er en kopi kan jeg ikke helt gennemskue? Men da den originale lampe er så godt som umulig at opstøve, er det her i hvert fald et meget vellignende alternativ. Den koster 349 svenske kroner og de sender også til Danmark (det ser dog ud til at være en lidt dyr forsendelse). Find den her.

Er det kun mig, der synes at den ligner HAY lampen til forveksling? Og er der nogen, der kan svare mig på, om det egentlig er den samme lampe?

Mette.

Photobucket

13 COMMENTS

 • Anholm

  den ligner rigtig rigtig meget :) men hvis jeg ikke tager meget fejl – så er det faktisk ikke HAY der helt selv har opfundet denne lampe :) jeg har hvertfald set nogen for mange år tilbage i frankrig.. så tænker det er en gammel sag der er taget op igen :)

  det gør det dog ikke mindre fantastisk at du har fundet et sted den kan fåes, til alle dem den ikke nåede at få den udgåede fra HAY! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Så vidt jeg ved, er HAY clamp lamp en del af deres HAY MARKET katagori, hvor HAY køber designs (I Kina osv.) for at sælge det videre med deres logo på.

  Et eksempel er deres dishwashing Brush, med et HAY logo på, som også kan købes i Søstrene Grene uden logo (Til en tredjedel af HAY’s pris).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kragh

  Hej Mette
  HAY har aldrig selv produceret clamp lampen, men har solgt den i deres butikker. Jeg har selv købt lampen i Merci i Paris før HAY begyndte at forhandle den. Jeg ved dog ikke hvem der har sat lampen i produktion..
  / Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med sådan nogle skarpe læsere! :-D Tænkte også på, om det mon bare var en lampe de havde inddraget i deres sortiment, men ikke selv havde designet.. Godt at I kan give mig svar, tak! :-) Det underlige er så lidt, at de har ladet den udgå igen, nu når den var så populær?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L H

  Som det allerede er bemærket af en anden læser, så forhandler Merci i Paris lampen – man kan også finde den på deres hjemmeside -og så endda til en god pris :) http://www.merci-merci.com/fr/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VitterligVitterlig

  Sikken et godt tip, er henrykt :-) Vi er i hvert fald lige blevet enige på to min. herhjemme, om at vi skal eje to stk. Bum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at tippet kunne bruges! Jeg er virkelig også glad for min, den er så flot – så det tror jeg ikke, at I vil fortryde ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Sikke et fint tip :) Ved i tilfældigvis, hvad lampen som Hay forhandlede kostede da man stadig kunne få den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mener det var 269 kr., det var i hvert fald i det prisleje :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Mette. Hvor lang tid, gik der inden lampen kom hjem? -Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Så er den til at få fat på… Hay havde den under eget navn men har nu faset den ud af deres sortiment. Så navnet er et andet men lampen er den samme.

  http://www.lampemesteren.dk/same-same-clips-superstudio.aspx

  Så ingen panik. Dog skal jeg lige advare om at den først lander på vores lager her i sensommeren/efteråret 2014.

  B-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COVER VS ESBJÖRN