THE PERFECT CHRISTMAS GIFT: A PERSONAL MAP POSTER

BEAUTIFUL RUGS FOR EVERY ROOM

 photo Skaeligrmbillede 2015-12-15 kl. 21.03.54_zps9uta5fic.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Det er egentlig sjovt, for år tilbage var jeg på ingen måde til gulvtæpper. Jeg forstod slet ikke konceptet. Men på det punkt har jeg virkelig ændret smag, og jeg synes nu, at tæpper er noget af det mest hyggelige at bruge i indretningen. Det bløder ligesom lidt op, og giver muligheden for at dele et rum op i små zoner. Der er heldigvis mange mægtigt fine på tæpper på markedet, og her har jeg fundet et fint lille udvalg af de monokrome af slagsen. Har I en favorit? :-)

Translation: I really have a thing for rugs, and these are some of my favorites at the moment. 

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PERFECT CHRISTMAS GIFT: A PERSONAL MAP POSTER