PLAN YOUR WEEK THE PRETTY WAY

PRETTY RUGS – AND HOW TO GET 40% OFF

via HOMESICK.nu

1 / 2 / 3 / 4

Ryatæpperne har efterhånden hittet i noget tid nu, og jeg er stadig helt på. De er så fine, og tilfører virkelig meget hygge og varme til et rum. Perfekte til at bryde med den lidt kølige og simple, skandinaviske indretningsstil. Ovenfor har jeg fundet fire bud på pæne ryatæpper, der også er til at komme i nærheden af rent prismæssigt. Alle fire tæpper er fra en af mine absolutte yndlingsboligpushere – nemlig Ellos.

Skulle der sidde nogle af jer, som endnu ikke har prøvet at handle hos Ellos, så kan jeg i øvrigt glæde jer med, at de tilbyder hele 40% rabat (!!) til nye kunder. Det er altså en rabat der virkelig er værd at tage med! Helt konkret gælder de 40% rabat ved nybestillinger over 200 DKK (efter fratrukket rabat) på den dyreste vare, og er altså kun for nye kunder, der ikke har handlet hos Ellos de sidste to år. Tilbuddet gælder til og med d. 3. juli 2016, og I kan læse mere om, hvordan I benytter jer af det lige her.

Mette.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLAN YOUR WEEK THE PRETTY WAY