RANDOM INSPIRATION #8

SOFT COLORS FOR THE BEDROOM

 photo Dias1_zps1uk4c8pn.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Mit soveværelse er nok det rum, som er mest neutralt herhjemme. Lyse farver og ikke alt for meget nips; kun det nødvendige. Det nødvendige er blandt andet det smukke spejl fra Normann CPH, den perfekte læselampe med lys-dæmpende funktion fra &Tradition og det lille marmorskrin fra Nordstjerne til mine smykker, som I ser på collagen er ovenover. Jeg overvejer at peppe mit meget hvide soveværelse op med hør sengetøj i en sart lyserød farve, der får det her lidt krøllede og doucede look ved brug, et forfriskende duftlys og så lidt søde plakater med nogle vise ord, der godt kan være brug for efter en lang, træls dag! :-)

Translation: My bedroom is always very neutral. Bright colors and not to many things; only the necessities, which – among other things – are the beautiful mirror from Normann CPH, the perfect bedside lamp from &Tradition og the small jewel box in marble. I’m considering to spice my very white bedroom up with the cute colored bed linen in flax, a candle with a refreshing scent and some cute posters with wise words everybody needs to remember after a long, irritating day! :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

8 COMMENTS

 • Mathilde

  Dejlige farver og plakater. Men hvis man er sur, tænker man så ikke “fuck de vise ord – jeg er fandme sur og sådan er det”? Sådan ville jeg i hvert fald tænke, haha :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, det kan sagtens være, at man bare ville tænke det! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ‘Always kiss goodnight’-plakaten er da bare den fineste! En lille reminder om at huske kærligheden i hverdagen.

  Tror faktisk godt jeg kunne bruge sådan et skrin på soveværelset. Det er alt for tit jeg glemmer at tage smykkerne af ude på badeværelset, hvor de ellers hører til, så hvorfor ikke lave en bevidst “stand by” plads på sengebordet? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Lige præcis. Jeg er altid dårlig til at ligge mine smykker og tøj på plads, når jeg skal i seng – og sådan et lille skrin i sit soveværelse gør det meget nemmere! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mirene Larsen

  Åh, lige nogle items, der falder i min smag! Jeg har det ligesom dig – lige præcis i soveværelset skal der helst være en ro og et simpelt udtryk. Så slapper jeg simpelthen bedst af. Jeg er dog ret vild med plakaterne – simpelthen så søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, som jeg er vild med farven på sengetøjet! SMUK :)
  God aften til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den lyserøde, men jeg tror, at min kæreste ville nægte at sove i sengen, hvis det rent faktisk kom herhjem haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, jeg er heller ikke sikker på, at min kæreste synes det er en god idé! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RANDOM INSPIRATION #8