BATHROOM STILL LIFE

SOFT COLORS

 photo Dias1_zps8666cba5.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år? :-) Jeg sprang ind i året med snotnæse og hovedpine. Det skulle dog ikke holde mig fra at fortsætte festen – og selvom den var stille og rolig, så havde den bedste beslutning nok været at fejre nytåret under dynen og med en god film i fjerneren. Jeg har i hvert fald ikke lavet andet lige siden, og min snotnæse er ikke blevet bedre. Tværtimod! Selvom vejret udenfor minder alt for meget om et modbydeligt efterår, så begynder jeg altid at tænke i lysere og blødere farver, så snart vi kommer til januar. Jeg kan næsten ikke vente til det bliver forår igen.. lange, lyse aftener, mentalt overskud, forhåbentlig ingen snotnæse og så en masse pasteller i indretningen. Forår, kom hid!

Translation: Happy New Year! I hope you’ll had the best evening. I had a snotty nose and a headache, but it didn’t stop me from celebrating the new year. Since i woke up yesterday I haven’t done anything but laying under my quilt, but I haven’t really got any better – and combined with a weather, which reminds me of a typical autumn, spring seems so far away. Despite that, I always begin to crave more bright and soft colors when January begins – and I can’t wait for the long, bright evenings, more energy, hopefully no snotty nose, and a lots of pastels in my decor. 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

6 COMMENTS

 • Jeg drømmer virkelig om de pastel lamper! De vil passe perfekt ind i stuen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor en irriterende start og slutning på året! Men er nu sikker på, at du snart kan komme ud fra under dynen af snart :)
  Jeg glæder mig nu også til lysere tider – især fordi vores lejlighed ikke har så meget naturligt lys, desværre og jeg er sådan en type, der er helt vildt påvirket af sommer/vinter. Suk. Men vi er jo heldigvis allerede på vej til de lysere tider med mere varme (evigt optimist!), mere lys og mindre tøj hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Du har nok ret. Jeg er bare ikke så god til “ikke at lave noget” i så mange dage. Dvs. kun to dage indtil videre, men det føles allerede som en evighed ;-) Man kan altid mærke på folk, når foråret melder sin ankomst. Lad os krydse fingre for, at foråret rammer os tidligt i år :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er lamperne fra? Kan ikke få linket til at virke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Mærkeligt. Linket virker fint her! :-) Men de er fra Bahne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM STILL LIFE