DYMO SHAMPOO BOTTLES + A LITTLE TIP

RANDOM INSPIRATION #8

 photo 1_zpszdovcvun.jpg photo 4_zpsj8v6nl9p.jpg

1 / 2 / 3 / 4

Kan I mærke, at foråret kommer snigende? Jeg er optimist og især efter, at jeg for første gang i går morges pludselig lagde mærke til en helt vidunderlig fuglekvidder. Det er skørt, men det er sådan noget, der virkelig bringer mit smil frem. Jeg elsker forår. Min søndag skal bruges på noget så spændende, som lektier og lektier, men hvis vejrudsigten holder skal jeg altså også lige et smut udenfor og nyde forårets ankomst. Ha’ en skøn søndag! :-)

Translation: I love spring. Just call me an optimist, but I’m pretty sure the spring has finally announced its arrival, and especially after I heard a wonderful birds singing yesterday morning. Have a beautiful sunday! :-) 

Tatiana.

2 COMMENTS

  • Beautiful!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fuglene er bare også altid så skønne at høre på. Da jeg cyklede hjem fra job i nat ved 4-tiden begyndte de så småt at pippe, og jeg fik helt lyst til at holde mig vågen og vente på solopgangen hehe (:

    Hvis der er én ting der er helt sikker, så er det at foråret skal byde på smukke pæoner!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DYMO SHAMPOO BOTTLES + A LITTLE TIP