ALMOST ALL WHITE

RANDOM INSPIRATION #7

 photo ran1_zpsaff68975.jpg photo ran3_zps13e3a1bf.jpg photo ran2_zpseb1dbf9c.jpg

 Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Hvis nogen af jer også sidder med hovedet begravet i eksaminer, er der her lidt inspiration til at koble lidt af på – det er nemlig vigtigt! ..bilder jeg mig i hvert fald ind ;-) Kender I det, at det på mystiske vis altid er i eksamensperioderne, man har en ekstra trang til at være kreativ og lave alting om derhjemme? Sådan har jeg det altid, men måske har det noget at gøre med, at min hjerne mestrer overspringshandlinger.

Translation: If some of you also are buried by examines, you here have a small inspirational break – it’s really important! ..well at least, that’s what I tell myself ;-) Some how it’s always the time around examines, I feel a real need to be creative and rethink everything in my home. Can you relate to that? 

Camilla Marie

3 COMMENTS

 • Sara Bøge

  Eksaminer = overspringshandlinger..
  Jeg har de sidste tre dage ordnet alle de ting, jeg i flere uger ikke har gidet: vasketøj, regninger, den lange cykeltur ind til byen efter ligegyldige småting, og jeg har bagt, gjort rent og omarrangeret dimser i lejligheden ikke at forglemme – jeg skriver nemlig eksamen, suk!
  Hvorfor er det altid sådan, monstro?
  Tak for et dejligt afbræk, jeg tror på, at det er godt at kigge på noget smukt. Så får man måske mere energi til eksamensskrivningen ;)
  God arbejdslyst..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inspiration er vigtigt – SPECIELT under eksamener….. ;-) Det er hvert faldet også hvad jeg (og så mange andre) bilder mig/os ind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • These all look lovely! I can definitely relate to this – I always seem to change my room when I have so much university work or have exam revision to do!

  Lottie x
  http://lottiesbeautyspot.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ALMOST ALL WHITE