GOLDEN FRAMES AND OTHER NICE DETAILS

RANDOM INSPIRATION #9

 photo ins2_zpsgi31kiuz.jpg photo INS4_zpsnwwlnipy.jpg photo INS3_zps92zovszx.jpg
Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Så er der endelig dømt ferie for mit vedkommende og nu drømmer jeg blot om sol og varme (hvor bliver det lige af?). Mens vi venter, har jeg samlet et par af de billeder, der har inspireret mig den seneste tid. Jeg tror jeg bliver nødt til at få anskaffet mig en rå quartz krystal til at pynte på min hylde – er den ikke bare smuk? :-D Derudover glæder jeg mig til sommerens loppemarkeder og ligesom Tatiana drømmer jeg om at lave mine egne pindeis. I den sammenhæng har jeg luret lidt på de her forme fra Nicholas Vahé – er der nogle af jer, der mon kan anbefale nogle lækre opskrifter? :-P

Translation: Finally holliday for me and now I’m just dreaming about the summer weather to come here in Denmark. Meanwhile I’ve found some of the photos that have inspired me the most lately. I think I have to get my hands on a raw quartz crystal, isn’t it just beautiful? :-D Further more I’m looking forward to this summers flea markets and just like Tatiana I’m planning on making my own popsicles. I’ve been looking on these forms from Nicholas Vahé and I was thinking if any of you could recommend some great recipes? :-) 

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GOLDEN FRAMES AND OTHER NICE DETAILS