WRITING DESK OR DINING TABLE

NEW IN: TWO FROM H&M HOME

 photo hmhome2_zpsk85ikeuy.jpg photo hmhome4_zpsexkmtwtx.jpg

Sidst jeg kom forbi H&M på strøget måtte jeg lige ind og lure i deres H&M Home afdeling, for godt nok kan man finde det meste online på deres webshop, men nogen gange er det altså rart nok lige at have set tingene i virkeligheden, før man trykker køb. Jeg endte (selvfølgelig) heller ikke med at gå tomhændet hjem, jeg fandt nemlig nogle fine miniglasvaser og en rund trådkurv. Jeg har længe været på jagt efter nogle små vaser, som kunne passe ind i min bogkassereol, og de her er altså helt perfekte til formålet! Trådkurven har også fået plads i reolen og er blevet fyldt op med stearinlys. Jeg kom til at købe så stort et lager med hjem sidst jeg var i IKEA, at skabspladsen ikke længere slog til, så nu er de altså kommet frem til skue, hvilken jeg både finder praktisk og egentligt også meget dekorativt. Glasvaserne finder I her og trådkurven kan købes her.

Translation: Two of my latest buys from H&M Home, that I am really happy about; 3 mini glass vases and an industrial wire basket for candles. You can find the vases here and the wire basket right here :-)

Mette.

8 COMMENTS

 • Rae

  Wow these are great finds from H&M home. I think H&M home has some really amazing pieces and the prices are very affordable. Mixed with pieces from more expensive brands like Ferm Living, it’s really easy to create a really beautiful space.

  Rae | love from berlin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver ved med at blive forundret over, hvor fine ting man kan finde i H&M Home. De laver jo tøj – de kan da ikke også lave indretning! Det er i hvert fald det min logik siger, men jeg bliver gang på gang modbevist (:

  Hvad er det forresten for en bogkassereol du har? Er på udkig efter en ny, eftersom den jeg havde planlagt, viste sig at være en stor skuffelse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, jeg synes virkelig de laver mange fine ting – og til gode priser :-)
   Bogkassereolen er en jeg har lavet af trækasser i forskellige størrelser og dybder fra Trævarer Fabrikkernes butik, jeg har bare malet dem hvide og hængt dem lidt forskudt for hinanden. Du kan se lidt af den her: http://websta.me/p/915019887725552613_285529903

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I really love the H&M HOME department. Just what Rae says; you can find trendy items voor a very affordable price..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Exactly, their designers are really doing a great job :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Så fint!
  Hvilken blomst har du puttet i vasen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WRITING DESK OR DINING TABLE