MY LIVING ROOM AND IKEA FAMILY LIVE MAGAZINE

CLEAN HOME FRAGNANCES

 photo clean-home-fragnances0_zpsef194a33.jpg
De fleste af jer er sikkert bekendte med parfumeserien CLEAN, som laver de mest fantastiske parfumer som dufter.. ja rent! Jeg bruger selv CLEAN parfumerne og har gjort det i en del år efterhånden og jeg bliver simpelthen aldrig træt af deres dufte. Den sidste nye duft Cool Cotton står da også højt på min ønskesliste i år, så I kan nok høre at jeg er en ret begejstret fan. Her gik jeg og troede, at jeg ikke kunne bliver mere begejstret for de hersens CLEAN parfumer, men det var lige indtil jeg fandt ud af, at de til september lancerer ..wait for it.. DUFTE TIL HJEMMET! Jeg synes det er intet mindre end genialt. Jeg er altid blevet grøn af misundelse, når jeg er kommet ind i hjem der bare dufter friskt af rent vasketøj, for det er lidt ligesom om, at det ikke er noget mit hjem kan dufte af – uanset hvor meget jeg prøver at få det til det. Tro mig, jeg har prøvet alle slags vaskemiddel lige fra Omo, Bio-tex, Ariel, Jelp til pulver, flydende, kapsler – you name it, men lige meget hjælper det! Lyder jeg desperat? Jeg er sikker på mit hjem kommer til at dufte himmelsk, nu hvor jeg snarest muligt må have fingrene i nogle af deres nye produkter. Produkterne består af duftlys, duftpinde og en sprayparfume til at spraye på møbler og tæpper.

Jeg tænker at indlægget her meget vel kunne skabe lidt “røre i andedammen”, for vi skriver jo 2014 hvor det ikke er helt så fedt, at vaske tøj i andet end Neutral og gøre rent i andet end Levevis. Med det sagt er alle meninger selvfølgelig velkommen i kommentarfeltet.

Hvad synes I om CLEAN’s nye produktlinje?

Translation: Many of you probably know the fragrances from CLEAN. I really love their scent of pureness and from September it’s possible to buy the wonderful scents for your home. The new collection consists of scented candles, scented sticks and a spray for furniture.

Camilla Marie.

10 COMMENTS

 • Thea

  Ååååååååårh! Jeg MÅ have Rain-duftpindene! Jeg kan allerede drømme mig til hvor lækkert min lejlighed vil dufte :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  uuuuh håber de dufter lige så dejligt som parfumerne! Giv gerne en tilbagemelding, når du har prøvet dem af :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal helt klart have fat i lysene! Jeg elsker duftlys, og synes ikke der er så mange gode på det danske marked, som f.eks. det amerikanske eller britiske. Jeg glæder mig virkelig til at dufte dem! Bedste nyhed i dag ;-)

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria ørum

  Skal helt sikkert herhjem at bo :) elsker cleans dufte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Iiiiih!! Dét vil jeg glæde mig til. Det kunne godt blive en ny afhængighed..
  Jeg er så kæmpe fan og har det nøjagtig på samme måde dufte i hjemmet! JEG VIL OGSÅ HAVE DUFT AF RENT VASKETØJ! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Nok vasker jeg tøj i Neutral og undgår helst skyllemiddel, men duftpinde er THE SHIT i min verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også CLEAN parfymene, og bytter på tre stk, Rain, Skin og warm cotton.
  Jeg har av og til fått tak i duftlys som dufter av Clean cotton, det dufter såååå godt!
  Jeg vasker alltid i neutrale vaskemdler uten parfyme, men når tørketøyet har fått henge ute, og jeg tar det inn…..mmmmm da får jeg den rene duften her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en super nyhed…! Jeg skal helt sikkert have fingrene i nogle af duftlysene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra zerahn

  Er også vild med deres parfumer ! Men hvor kan disse nye produkter til hjemmet købes ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Hej Sandra. Produkterne er ikke blevet lanceret endnu, så jeg ved det faktisk ikke. Personligt holder jeg spændt øje med deres hjemmeside, hvor jeg tænker man helt sikkert kan finde en liste over forhandlere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY LIVING ROOM AND IKEA FAMILY LIVE MAGAZINE