GET THE LOOK #20

EBAY TIP: EDISON LIGHT BULB

 photo bulb_zpsd04397c0.jpg
Det her Ebay-tip har jeg glædet mig til at dele med jer, for jeg synes altså selv, at det er ret godt ;-) De fleste af jer kender nok godt de store Edison glødepærer, der længe har været meget populære. Jeg synes de er enormt smukke og giver et vildt hyggeligt lys, men de danske priser på dem er bare så voldsomt høje! Den nærige jyde kommer lidt op i mig, når jeg skal betale 200 kroner for en pære, som har begrænset levetid, da den jo givetvis vil springe på et tidspunkt. Jeg tog derfor chancen, da jeg fandt nogle virkelig smukke glødepærer på Ebay til kun 33 kroner stykket, og nu har jeg netop fået en ind ad døren – heldigvis i hel tilstand. Er den ikke fin? Jeg er så glad for den – den passer nemlig perfekt til min gamle marmorlampe, så nu får den lov til at stå og sprede lidt hyggelys i soveværelset. Jeg havde godt nok mit besvær med at tage ordentlige billeder af den, men jeg håber, at de kan give jer en fornemmelse af, hvor fin den er.

Jeg skal dog lige advare om, at leveringstiden var virkelig lang – der gik 7 uger fra jeg bestilte, til den nåede frem! Men hvis I har god tålmodighed og vil spare lidt penge, så kan I købe glødepæren hos denne sælger. Modellen jeg har købt hedder i øvrigt G95.

Translation: I’m quite excited to share this Ebay tip with you guys, as I’ve bought this beautiful Edison light bulb for the amazing price of only 5.43 dollars. I dont know what the generel prices are on these bulbs, but in Denmark they are extremely expensive – so as you can imagine I’m quite satisfied with my purchase (even though delivery time was about 7 seven weeks!!). If you want a cheap and beautiful light bulb too, you can buy it from this seller. The model I’ve bought is by the way called G95. 

Mette.

8 COMMENTS

 • That’s so expensive! I work at a store that has them for $10 AUD so that’s good! x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er nemlig rigtig dyre de pærer, og vi sprang et par stykker inden for en måned!
  Men udover det, så er det da en rigtig god idé at bruge pærerne i en gammel eller ny lampe, men udenskærmen. En skrivebordslampe til vores skoledreng, tænker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • StineT

  TAK FOR TIPPET!!! Her sidder nemlig også en små nærig jyde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ELSKER jeres ebay-tips!! Flere af dem, tak ;) Og ellers er jeres blog også helt ok (læs: fan-freaking-tastic)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Men hvad med told? Den må du have været heldig at slippe for? De plejer at være dygtige til at fange pakker fra Asien, som sælger sender fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Så vidt jeg husker, er det vist 56 kr(?) man må handle for, uden at der bliver lagt toldafgift oveni. Og ellers er ebaysælgere flinke til at skrive en lavere pris, netop for at deres kunder skal undgå toldafgift, hvis man beder om det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Kopp

   Man må handle for 79 kroner, så slipper man for told :). – Og dette er også, hvis det er i Asien.

   Desværre er pærerne bare udsolgt, kunne ellers være en lækker forsinket julegave til sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW det var billigt. Det må jeg lige ind og kigge på :D Tak for tippet.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #20