PRETTY STORAGE SOLUTIONS

EBAY TIP: MONTHLY PLANNER NOTEBOOKS

 photo ebay_zps9837cba3.jpg

Vi skal alle tre igang med at skrive vores afsluttende bachelorprojekt meget snart (faktisk lige om lidt!) og jeg ved allerede, at det er noget, der kommer til at kræve en hel del selvdisciplin og planlægning fra min side, for jeg er altså overspringshandlingens mester, og fungerer helt klart bedst når jeg har sat mig selv en deadline. Derfor tænker jeg, at jeg må forsøge at planlægge min tid, så jeg kan skelne mellem, hvornår jeg skriver og hvornår jeg kan tillade mig at holde fri. På den måde bliver det (forhåbentlig) ikke tre måneder med konstant dårlig samvittighed. I min søgen efter en fin notesbog til formålet faldt jeg forleden over disse fine “monthly planners” på Ebay. Jeg er helt pjattet med hæfternes simple udtryk, og så er de samtidig super praktiske til at skabe et overblik over hver enkelt uge. De kunne f.eks. også fungere godt, hvis man gerne vil føre madplan eller bare holde styr på sine aftaler. En ting er i hvert fald sikkert; de er mega pæne at ha’ liggende – og det ved vi jo alle sammen godt, er det vigtigste! ;-)

Notesbøgerne koster fra 17-28 kroner alt efter hvilken størrelse man vælger, desværre er portoen dyrere end selve hæftet, men den samlede pris er nu stadig overkommelig – så måske jeg lige skulle få klikket en hjem? Find dem her.

Translation: With an upcoming BA project I already know, that it is going going to require a great deal of self-discipline and planning on my part. In my search for a notebook for this planning-purpose I found these cool ” monthly planners ” on Ebay. I really like the notebooks simple look, and they are super practical too. You can find them here.

Mette.

Photobucket

17 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRETTY STORAGE SOLUTIONS