GEORG BY TRIP TRAP - NOW AVAILABLE IN BLACK

KITCHEN DETAILS

KITKIT3KIT41/ 2 / 3 / 4 / 5

Jeg tænkte det var ved at være tid til lidt inspiration til køkkenet, da det efterhånden er et stykke tid siden. Jeg synes køkkenet kan være et ret svært rum at indrette – især da jeg selv bor leje, for så er køkkeninventaret i min lejlighed jo som det er. Det kunne være værre, men så sandelig også bedre og kan kun drømme om de der fede lyse samtalekøkkener, som forhåbentlig en dag bliver mit. Selvom man ikke lige har råd (eller som jeg mulighed) for fluks at få et nyt køkken, er der jo alligevel meget man kan gøre, for at gøre det til et hyggeligt rum. Jeg bryder mig ikke specielt meget om de der strømlignede køkkener, hvor alt bliver pakket ned i skuffer og skabe, tvært i mod synes jeg, at noget af det der kan gøre et køkken hyggeligt og personligt (åh gud findes der ikke et andet ord?), er når udvalgte køkkenredskaber og råvarer står fremme på enten hylder eller køkkenbordet og fungerer som udsmykning i sig selv. Det kunne være fine skærebrætter i en klynge, en pæn sulfobeholder, opvaskebørste, karklud, krydderurter eller bare produkter i flot emballage som f.eks. olivenolie, the, pasta, pesto ? ja bare kald mig overfladisk, men madvarer må da også godt være form og funktion gående hånd i hånd, når nu funktionen også er udsmykning ;-) Det kunne måske allerede være udkastet til et nyt indlæg om ?pæn emballage?? :-P

Hvordan og med hvad dekorerer I jeres køkkener?

Translation: The kitchen can be a difficult room to decorate, so I thought we all could use inspiration on how it could be done. I think it’s really cool to use kitchen tools and pretty packaging itself for the purpose – it doesn’t have to be hidden in drawers and cabinets if you ask me. How do you decorate the kitchen?

Camilla Marie

6 COMMENTS

 • Marianne

  Mere køkken-inspo! Og hjertens gerne noget om pæn emballage, haha ;)
  Har det præcis som dig – det er altså lidt et svært rum at indrette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I vores køkken bruger vi netop ting som olier og kaffesirupper som dekoration. Hvis ikke der var en hane her i huset, ville jeg nok have flere dimser og mere dekoration. Min store drøm er at få et SMEG køleskab som på sidste billede: Det er jo en stor dekoration i sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   SMEG køleskabet SÅ fint! Det skal også en dag være mit og så har min kæreste bare at nikke :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det er super god inspiration i billederne ovenfor – tit kan det være svært at få sine egne køkkenhylder til at se lækre ud.

  Et lille tip jeg selv har brugt til at ændre udtrykket i køkkenet var at skifte alle greb. Det fungerer virkelig godt og kostede kun 200 kr. for at skifte 16 greb fra nogle kedelige IKEA standard alu-greb til nogle lækre sorte greb fra den svenske web-butik: Beslagsbutikken.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Det var godt nok billigt og lyder virkelig fint. Tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Super fed inspiration! og vil meget gerne høre mere om hvor produkter med pæn emballage købes ;) olivenolie beholderen ovenfor er virkelig lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GEORG BY TRIP TRAP - NOW AVAILABLE IN BLACK