WILD CHILD

NO WHITE KITCHEN

 photo 2_zpsc3fc93e8.jpg
 photo 3_zpsbc71a6d1.jpg
 photo 1_zps74b92818.jpg
 photo 5_zps864569da.jpg
 photo 6_zps64619197.jpg

1-2 / 3 / 4-5

En eller anden dag kommer jeg nok til at stå i en situation, hvor jeg skal tage stilling til, hvordan mit køkkeninventar skal se ud. Jeg drømmer om, at jeg den dag er så modig, at jeg ikke vælger et hvidt køkken eller i hvert fald bare en ikke-hvid bordplade eller køleskab. Om det kommer til at ske? Det tror jeg næppe, og har slet heller ikke noget imod hvide køkkener – forstå mig ret – ovenstående køkkener er altså simpelthen bare så fine og charmerende på deres helt egen måde. Kan I følge mig? :-) Jeg er især skudt i det mørke blå køkken.

Translation: Some day I probably be in a situation, where I’ve to decide how my kitchen furniture should look like. I dream that, this day, I’ll be so brave, that I don’t choose a white kitchen – or at least not a white table-top or fridge. Whether it’s going to happen? I hardly think so – and I don’t have anything against white kitchens, understand me right – but just look how fine and charming above kitchens are. Do you follow me? :-) I specially love the dark blue kitchen.  

Tatiana.

4 COMMENTS

 • Har engang haft en køkken i blødt turkisfarvet fra Multiform…Nej, hvor var det flot og specielt. Savner det faktisk indimellem, for alt det hvide kan da godt blive for meget:-)
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej det lyder også pænt! Det er simpelthen så friskt med et farvet køkken, men også vildt modigt.
   Rigtig god weekend til dig også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg er helt enig – der er virkeligt ofte noget charmerende med et køkken i en farve. Åh, jeg er især ret tosset med det lysegrønne køkken. Så fint og anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har haft sort køkken (inkl sort bordplade) i 5 år.

  Jeg føler mig dog ikke særlig modig, det var et gammelt brunt træ køkken, som jeg malede sort.

  Nu har jeg prøvet det og nu drømmer jeg om et nyt og hvidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WILD CHILD