VISITING @ANNEKATRINE_GULDAHL

GEORG BY TRIP TRAP – NOW AVAILABLE IN BLACK

Georg by Trip Trap Georg by Trip TrapGeorg by Trip Trap

Trip Trap er egentlig et brand jeg mest forbinder med teaktræ og nogle (set fra min optik) lidt halvkedelige designs, men sidste år præsenterede de serien Georg, som virkelig har ændret mit syn på dem. Jeg elsker når brands formår at forny sig på en positiv måde, og det synes jeg i høj grad er lykkedes for Trip Trap med Georg-serien, der er designet af Christina Liljenberg Halstrøm. Møblerne har et simpelt, let og nordisk design – og er en ren fryd for øjet. Men forleden da vi modtog nyheden om, at Georg nu også bliver lanceret i en smuk, sort farve, gik det op for mig, at vi faktisk aldrig har fået præsenteret serien her på bloggen – big mistake! Så her får I lige en omgang meget lækre billeder af hele serien, hvor I både kan se møblerne i ubehandlet eg (hvor de små væghængte spejle også er en nyhed) og i den nye sorte udgave. Det hele måtte gerne finde vejen hjem til mig, men særligt det store gulvspejl har jeg længe været helt forelsket i. Hvad synes I om Georg? :-)

Translation: I’ve not always been a big fan of the danish brand Trip Trap, but with their Georg furniture series by design Christina Liljenberg Halstrøm from last year, the brand really managed to renew itself – because it is just beautiful. And as something new the whole series is now also available in black.  

Mette.

8 COMMENTS

 • Jeg kan enormt godt lide hvor let det er i udtrykket – specielt det store spejl og bordet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes at bøjlerne er ret fede! :)
  Og er enig med dig i, at de har formået at designe et mere moderne look med de her møbler.
  http://www.littlemsladybug.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kattie

  Det lille væghængte spejl på billed 1+2 kan jeg ikke finde på deres hjemmeside. Ved i mon hvor man kan finde dem??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Hov, det fik jeg ikke lige skrevet – men spejlet er også en nyhed, og er derfor først i butikkerne og på webshoppen ultimo september :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Georg har været bookmarket ret længe hos mig, så jeg siger yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har længe sukket efter det store spejl og skamlen, og nu er det lille spejl helt sikkert også på listen! Tak for updaten (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde det på samme måde som dig og har altid svoret, at jeg aldrig skulle eje noget fra Trip Trap. Indtil jeg så denne serie. Især bænken er jeg helt skudt i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mon I kan finde nogle billigere alternativer til det fantastisk flotte skrivebord? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING @ANNEKATRINE_GULDAHL