H&M HOME

A BLACK RADIATOR

 photo 1_zpse10bbfbb.jpg photo 2_zps7aa93c5e.jpg photo 3_zpsce10443f.jpgSource: Alvhem

Faldt lige over denne lejlighed ovre hos MyDubio i går – og blev simpelthen nødt til at dele billeder af dette værelse med jer. Kan forestille mig, at de fleste finder det totalt tåbeligt, men den sorte radiator fangede altså mine øjne lige med det samme. En nem måde at gøre sit værelse lidt mere signifikant! Jeg er vild med det, men det er nok ikke et projekt, som jeg ville udføre i et helt hjem. Hvad synes I? Er det tåbeligt eller kan I godt se ideen i det, ligesom jeg kan? :-)

Translation: I saw this apartment at MyDubio yesterday – and I just had to share the pictures of this room with you. I can imagine that most people thinks the idea is bit silly, but the black radiator caught my eyes right away. It’s an easy way to make your room a bit more significant than usually! I love it, but it’s probably not a project I would carry out in every room. What do you think? Is it silly or can you see the idea of it, as I can? :-)

Tatiana.

8 COMMENTS

 • Syntes det er helt fantastisk måde at gøre en kedelig radiator spændende på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det er sådan en idé der lyder rigtig dårlig i teorien, men virker rigtig godt i praksis, i hvertfald i dette rum. Jeg er helt vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Jeg er helt vild med ideen, passer også fint med hele designs i lejligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer at hade radiatorer, men den her er jo helt dekorativ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lejligheden er som helhed VILDT fin, men jeg må sige, at jeg ikke er fan af den sorte radiator… Nok mest fordi jeg synes, at de er så grimme – og på denne måde fremhæver man dem ;) hahah. Men hold nu op en fin lejlighed!

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En radiator er altid et grimt element på en eller anden måde. Fedt at turde gøre den iøjefaldende på denne måde. Det gør den helt sikkert til en fed, integreret ting i sammenhæng med rummet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Andersledes og fedt, men alt støvet ses endnu bedre ;-)
  Jeg har malet min radiator sort på mit badeværelse, da vi fik nyt bademøbel ind med sorte skuffer. Det positive er at jeg bare skyllede den over når jeg vaskede gulvet, så blev alt støvet bruset væk, og den blev fin sort igen! :)
  Jeg vil nok sige at i et rum hvor man ikke kan skylle den over er hvid at foretrække :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Such a coincidence! I always hate the ugly radiators in our home. Today I just came up with the idea to paint them black. Mine are not as pretty as the ones above though, unfortunately. So I may end up with the oppostite effect… But it’s good to see how it might look. Thanks for sharing it.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

H&M HOME