HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #10

WITH BLACK FLOORS

 photo 3_zps42e366b9.jpg photo 2_zps2baec2bc.jpg photo 1_zpsc623b481.jpg photo 4_zpse8dd4448.jpg photo 8_zps1f534874.jpg photo 7_zpsb2cb5307.jpg photo 5_zps3838b86a.jpg photo 6_zpsbac7ef56.jpg Source: Stadshem

Okay, det her blev et ret billedtungt indlæg, men jeg er fuldstændig betaget af denne smukke lejlighed! Den er så gennemført, rummer så meget personlighed og har nogle virkelig modige detaljer, som f.eks. den gule dør mellem stuen og køkkenet. Det er noget jeg næppe selv kunne finde på at at kaste mig ud i, men gid jeg var så modig, for det fungerer jo virkelig fedt her. Forleden fablede jeg om hvide gulve, men efter at have set dette hjem drømmer jeg allerede om sorte.. Måske er det meget heldigt, at jeg bor til leje, for ellers ville mine gulve jo skifte look en gang i ugen ;-) Men I må da give mig ret i, at de sorte gulve spiller hundrede i lejligheden her? Især i kombination med de sorte Y-stole og det sorte køkkeninventar – pænt! Kan mærke at jeg kommer til at finde inspiration i disse billeder i laaang tid!

Translation: I absolutely love everything about this apartment! It has so much personality and there are some really brave details too – eg. the yellow door between the living room and kitchen. I think it looks really cool, despite the fact that I would never be brave enough to something like that myself. And even though I wanted white painted floors a few days ago, I now want black floors ;-)

Mette.

13 COMMENTS

 • Til næste år skal min lejlighed have en stor make-over, og jeg vil bare sige, at jeg finder rigtig stor inspiration her på din blog :-) … de sorte gulve er virkelig flotte … men jeg tror, at jeg lader mine være … de var helt nyslebne (70 år gamle fyrretræsplanker) og nylakerede, da jeg flyttede ind for 2 år siden … de er stadig mega flotte – synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Holm

  Jeg er helt forelsket i de træfarvede opbevaringskasser på soveværelset, er der nogen der ved, hvor man kan få fat i noget lignende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Spændende billeder, og den gule dør fungerer super- en af mine yndlingsting på billederne. De sorte gulve er noget bedre end de hvide, det giver mere ro, selv om malede gulve stadig er et no -go i min verden.Dog kan man sige, at farven forbinder værelserne på en udmærket måde. Lækker “hængende” garderobe. Lædersofaen er dog ikke så smart og vindueskarmerne en anelse kedelige, ligesom sofabordet. Synes også det er godt at bøgerne er så synlige, det giver hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • That is beautiful! I love bright spaces whether it’s paint or with natural lighting :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love love love the black floors. And the pictures are fabulous. Thanks for sharing from 3girls1apple.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinnefh

  Det jo alt for inspirerende! Som du siger, den gule dør er virkelig fedt og også både personlig og lidt finurlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gorgeous mahogany floors. Love!

  Style Domicile

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • We have also a black wood floors, and I love it. Some how it brings all the other furnitures a live, although it might feels little bit dark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kdb

  Hvor kan man købe de brune læderstol ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S.

  Sikke en smuk lejlighed og vildt at se, hvordan en så utraditionel gulvfarve som sort bare binder rummene sammen. Jeg ville umiddelbart have troet, at det ville blive alt for mørkt, men her vælder lyset jo ind. Det er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L.

  Nogle der ved hvor de der helt fantastiske kasser inde på soveværelset er fra? Kan slet ikke få nok af dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Thrue

  Virkelig fed lejlighed, men det der springer mest i mine øjne, er hylderne på en form for skinner i soveværelset! Hold da op, hvor er de fine! Jeg har selv ledt rundt omkring diverse steder, men jeg kan ikke finde noget der bare ligner – er der nogle der kan hjælpe? Jeg ved ikke hvor meget længere jeg kan undvære dem, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Homesick-pigerne, som igen, igen leverede en del god inspiration til mig. Jeg har gemt indlæg om styling af sorte gulve, Andy Warhol-citat-plakater, inspiration til gårdhaven, den der seje flip-clock-screensaver (som […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #10