THE PERFECT WALK-IN

DIY: A DIFFERENT MAGAZINE ORGANIZER

 photo 1_zps17b36dfe.jpgSource: Pinterest

Hvis i fulgte med forleden, så er I jo nok godt klar over, at jeg leder efter et nyt sofabord. Jeg har endnu ikke besluttet mig, men takket være jeres hjælp, har jeg blandt andet fået øjnene op for Sinnerup’s fine udvalg og er nu ved at finde ud af, om sofabordet skal være sort eller hvidt?! Hvad synes I, at der passer bedst til et lyst rum, lysegrå sofa og lyst trægulv? :-)

Anyway… det sofabord, som jeg pt. har, er så “smart” lavet, at der er plads til opbevaring af fx magasiner. Men så snart, at jeg finder et nyt, så skal jeg finde en ny måde at opbevare dem på – og der er jo faktisk rigtig mange gode ideer, når man klikker rundt på nettet. Som I nok kan fornemme, så er jeg især faldet for ideen om at bruge bælter som en magasin holder eller hvad man kalder sådan noget?! Jeg synes især, at det er charmerende med et tyndt retro bælte, men det ser også godt ud med to bælter. Hvad synes I om ideen? Ikke lige frem noget banebrydende, men det er nogle gange de nemmeste ting, som er de bedste! ;-)

 photo 2_zps0bae65e6.jpgSource: Vintagepiken

Translation: If you read the blog the other day, you already know, that I’m looking for a new coffee table. But know I don’t know, if I want it in black or white?! What’s the best color for a bright room, a great couch and bright wooden floor? :-) Anyway… The coffee table that I currently have is so “smart” made, that it has room for magazines and stuff like that, but when I get a new table, I need a way to organize my magazines. There’s a lot of cool ways to do it, but I really like the idea of using belts as a magazine organizer or what it is called. I especially think it’s charming with a thin retro belt, but it also looks nice with two belts. What do you think of the idea? Not exactly anything groundbreaking, but it is sometimes the simplest things that are the best! ;-)

Tatiana.

10 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PERFECT WALK-IN