IDEAS FOR BATHROOM ORGANIZING

TIP: PRINTIC POLAROIDS

 photo 3_zps50d10934.jpg photo 1_zps28c5d58a.jpg photo 2_zpsc70a573a.jpgJeg har altid været kæmpe fan af polaroidbilleder, og har siden jeg var barn drømt om at eje et polaroidkamera. Jeg elsker idéen om at forevige et øjeblik med et enkelt klik, og så står man med billedet i hånden med det samme. Jeg har desværre aldrig fået investeret i et polaroidkamera, men jeg har også på fornemmelsen, at det hurtigt kunne blive et dyrt bekendtskab. Heldigvis har vi jo fantastisk dejlige Instagram, der kan lidt af det samme – det er bare en skam, at man alt for sjældent får printet eller fremkaldt alle de fine billeder derfra.

Men forleden så jeg hos Mie fra bloggen WEwonder, at hun tippede om en virkelig smart app, der hedder Printic. Appen giver dig muligheden for (på verdens nemmeste måde!) at vælge de billeder fra fotogalleriet på din smartphone, som du gerne vil fremkalde, og med nogle få klik så er de bestilt og på vej hjem til dig. Jeg bestilte mine billeder fredag, og mandag morgen lå de i en fin lille kuvert i min postkasse. Og det bedste af det hele er selvfølgelig, at billederne har samme udseende og størrelse som polaroidbilleder – de er SÅ fine! Jeg har både fået fremkaldt nogle personlige billeder og nogle med små statements og citater på, som jeg vil hænge op på min nye tavle af armeringsjern (som jeg også snart skal ha’ vist jer..). Og så har jeg fremkaldt et random billede af en kat med briller, spørg mig ikke hvorfor – men den er da lidt funky, er den ikke? ;-) Haha. Det er helt klart ikke sidste gang, at jeg har bestilt billeder fra Printic, for jeg tænker, at de personlige billeder også vil gøre sig vildt godt som fødselsdagskort og lignende, for det er da meget hyggeligere med et fint billede fremfor at give sådan et halvtamt kort fra boghandleren. Jeg betalte 42 kroner for 11 billeder, så det er lige knap 4 kroner pr. billede, hvilket jeg synes er en helt fin pris – og leveringen er i øvrigt gratis verden over. Så tippet er hermed givet videre, hvis der skulle sidde andre polaroid-fans derude :-)

Translation: I am a big fan of polaroid pictures, and yesterday I received these pictures, that I ordered with the Printic app. It’s a really cool app where you simply just upload pictures from your phone and a few days later you receive them in a cute little envelope – and the shipping is free worldwide!

Mette.

48 COMMENTS

 • Hvor godt, tror ikke der går mange my sekunder før jeg har sendt en bestilling afsted :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvordan er kvaliteten af billederne? Altså ville man kunne printe naturbilleder og billeder med meget farve på? :D
  Og tusind tak for tippet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er super fin synes jeg :-) Har også fremkaldt nogen i farve, og de er blevet lige som de skal være – så det kan du sagtens!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Jeg bestilte mine polaroidbilleder på pixum.dk på og valgte blandt billederne på computeren, og det gik også super let. Køber man pakker på enten 25 stk. eller 50 stk. kan man kommer ned på 2 kr. inkl. fragt. Ret billigt! Kvaliteten er god og de kommer hurtigt.
  I kan læse om mit køb her: http://smaadetaljer.dk/kommende-diy-fotovaeg-med-polaroidbilleder/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender godt Pixum, synes bare appen er meget smartere – især til instagram billeder :-) Men tak for input!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jo, den er ret sej den kat ;) ^
  Jeg har et kæmpe laptop sticker med den siddende på min computer! (Kig evt. her: http://betinalerche.dk/monday-ebay-goodie/)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ej hvor er det en fed idé… og en super smart app! Jeg tror liiiige jeg må gøre brug af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fint! Det skal jeg helt sikkert ha kigget nærmere på. Jeg har ellers i lang tid været kæmpe fan af Stickygram, hvor Instagram-billeder bliver printet ud som magneter, men polaroid-billeder er nu heller ikke værst! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ser det skønt ud! Der er bare noget super fedt over hele kvaliteten ved polaroider, så det er da helt sikkert noget jeg vil huske til en god anledning (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Homesick.
  Skal billederne have ”instagram” størrelse, eller bare som når man tager et billede på iPhone?

  Hilsen Caroline!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man kan bruge alle billeder, men så er man nødt til at beskære dem i appen, så de får det firkantede format som polaroidbillederne har :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Fedt! Nu har jeg også lige bestilt en stak! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor godt – dem bliver du glade for! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ser super ud. Hvordan laver du dine statements og får printet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Super fint!
  Hvor er de der “klemmer” købt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem har jeg købt i Biltema – men du har også kunne købe nogen lignende i Søstrene Grene og Tiger :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ikke nogen dårlig ide.
  Har lige et spørgsmål mht. de små klemmer der er brugt på første billede – Hvor for man fingrene i disse henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem har jeg købt i Biltema – men du har også kunne købe nogen lignende i Søstrene Grene og Tiger :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Tusind tak for det fine tip! Kunne I lokkes til at lave et indlæg om hvordan man kunne hænge billederne op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Pallesen

  Jeg skal ind og bestille bølgen med samme! Hvor er de fine! Hvor er det fine “great.” billede fra?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ved jeg desværre ikke – det er bare et jeg har fra Pinterest. Du kan finde det på min bruger derinde i mappen “words” :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh tak for tippet! Det skal helt sikkert udnyttets! Jeg har det som dig; det er bare hyggeligere at have billederne fysisk :)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Dahl

  Godaften – et rigtig fint tip, og skøn blog du har..
  Jeg har indtil nu brugt Polagram som er helt samme koncept – her er kuverterne pink (yay!) og man kan også bestille fx stickers af sine fotos :)
  Blot til info :)
  Men æsken som man kan bestille ved 50 billeder via Printic ser ellers også fin ud :) mvh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Polaroid billeder er så fine, så må da helt sikkert have hentet den app :) Tak for tippet.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på den gode gamle old school måde ved hjælp af din iPhone. Jeg så et indlæg i sidste uge på Homesick, og bestilte med det samme de ovenstående […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fortalt min søster mig om en virkelig fed app hun havde læst om på bloggen HOMESICK. Der er måske allerede nogle af jer som kender den, men synes nu jeg ville dele den med jer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida

  Nøj hvor smart!! Så vidt jeg forstår behøver man ikke instagram vel? Man kan vel bare vælge billeder fra sin iphone? :)

  Hvornår må vi se din tavle? Og hvordan kan jeg finde din pinterest? Synes de der statements og katten er meget fede nemlig :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det kan man sagtens :-) har skam vist tavlen i et indlæg, kig under kategorien “DIY”. Der er link til vores pinterest nederst på bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Havde i sinde at bestille billeder via app’en, men har billederne kun special effekter, hvis man har lavet det via instagram?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej!
  Jeg synes de er så fine de her billeder, og super nemme af bestille, hvilket jeg også gjorde med det samme, men nu står jeg i den situation at det er 10 dage siden jeg bestilte og de er endnu ikke kommet :( er der nogen der har oplevet ligende ?
  Hilsen Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej! Hvor er de bare super fede… Jeg har dog et spørgsmål.. Hvordan har du hentet/downloaded app’en i det link du har vedhæftet? Når jeg prøver så siger iTunes, at dette ikke er muligt at hente på dansk “marked/version” :-(
  Håber på svar – for jeg må bare eje nogle lignende!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg har bare hentet den fra Apple Store, det virkede fint :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida krause

  Hej. Har de mat eller blank overflade? Kan nemlig bedst li’ mat (-: Pft for svar. Mvh ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JulieMH

  Hvad hedder du på Pinterest? For jeg kan ikke finde din mappe med “Words” og jeg er ret så interesseret i billedet, hvor der står “Great.” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Der står på et tidspunk i printic at man skal udfylde med navn osv, og til sidst står der man skal skrive “Zip” hvad betyder det???

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IDEAS FOR BATHROOM ORGANIZING