SWEDISH SIMPLICITY

INSTA LATELY #13

 photo InstagramHomesickblog_zpsc0c83887.jpg photo InstagramHomesickblog_zpsd34c7c59.jpg

En lille tilbageblik på de seneste billeder fra vores instagram Homesickblog. I er efterhånden rigtigt mange, der følger os derinde, og det er simpelthen så hyggeligt – især når I deler jeres egne billeder med os via #homesickblog! Hvis I ikke allerede følger med derinde, skal I selvfølgelig være mere end velkomne :-)

Translation: Just a little recap of our latest posts in Instagram. If you want to follow us, our username is homesickblog – and if you want to share your own pictures with us, then feel free to hashtag #homesickblog :-)

2 COMMENTS

  • Mette

    Hej Homesick-piger. Jeg har et problem og jeg håber virkelig at I kan hjælpe mig :) Forrige jul fik jeg en rigtig god (og dyr) føntørre med diffuser. Mit problem er hvordan man kan opbevare den, så den ikke bare lægger på gulvet tilsluttet min stikkontakt. Jeg bruger den dagligt, men er træt af at den skal ligge og se “rodet” ud på mit gulv. Har i nogle ideer til opbevaring? Knus herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SWEDISH SIMPLICITY