BEAUTIFUL BUDGET #2

IDEAS FOR BATHROOM ORGANIZING

 photo 1_zps418b8899.jpg photo 2_zps1518e7fe.jpg photo 4_zps5bdc0aa8.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Jeg synes helt sikkert, at badeværelset er et af de sværeste rum at gøre indbydende. Det er blevet nemmere efter, at der er kommet mere fokus på emballagedesign og man derfor kan bruge håndsæbe og lignende, som en del af indretningen, men det er stadig svært at finde flotte opbevaringsmuligheder. Her er lidt ideer til, hvordan man kan opbevare sine ting på et badeværelse! :-)

Translation: I definitely think that the bathroom is one of the hardest rooms to make inviting. It has become a lot easier after the designers has got more focus on packaging design and therefore you can use hand soap, etc. as a part of the decor, but it is still hard to find great storage options. Here are some ideas on how to organize your things in a bathroom! :-)

Tatiana.

7 COMMENTS

 • Sofie

  De har nogle mega flotte kurve i søsternegrene lige nu, som jeg selv syntes ville passe perfect ind på et badeværelse. Det bedste af det hele, de er til en billig penge! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • e

  this is pretty much exactly how i want my bathroom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Til gengæld er det bare pisse svært hvis badeværelset er af linolium på både vægge og gulv, og det så oven i købet er gult OG blåt, og så småt at man kun kan være to derinde. Dét er så nok også det der gør at jeg kan få den så billigt midt inde i centrum. Dét og så det grimme køkkengulv. Jeg skal ikke engang forsøge at opbevare noget på badeværelset, det er stort set umuligt, og medmindre det er noget hvidt, så bliver det et farvekaos … Ak ja :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hej :-)
  hvor er det flotte sølvfad fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hej :-)
  Hvor er sølvfadet og philosophy cremen fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I find that retaining all your valuable tools setup
  in several cases is the path to take.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BUDGET #2