VISITING: TINE STRANGE

BEAUTIFUL BUDGET

 photo Dias2_zps2dfc8deb.jpg photo Dias1_zpse1b77dab.jpgstol / lammeskind / spejl / vasketøjsposer / garderobestativ / skammel / reol / ur / pude i uld
 sofa / lampe / pude / opbevaringskasse / plaid / sofabord (billede af sofabord: emmakathine.dk)

Det behøver altså ikke at være dyrt at bo lækkert, det er hvad jeg har netop har bevist i ovenstående kollage. Faktisk kan man få ALLE ovenstående herligheder for kun 4.316 kr! Vi er jo mange, der kender det med, at der ikke altid er det store økonomiske overskud til at kunne udleve sine boligdrømme af den ene eller anden grund – men med de her priser er det måske alligevel muligt :-) Personligt synes jeg også, at man kan finde rigtig mange fine ting på loppemarkeder, især smukke retro sofaborde vrimler det med, og de kan ofte pruttes til en god pris. Man kan f.eks. også lave verdens sejeste spisebord, som Mette har gjort HER. Det koster ca. 300,- at lave, men ligner en million. Sofabordet i nedre højre hjørne er fra Søstrene Grene og blev revet væk fra butikkerne i efteråret, de kommer dog igen i slutningen af februar, så det er med at være hurtig. De kommer i tre størrelser og 4 forskellige farver (lyserød, grå, sort og hvid) :-)

Translation: It don’t have to be expensive to have a beautifull home, that’s what I just proved in this collage. Actually you can buy ALL the items at 4.316 kr (578 €)(788 $)! All the websites are Danish retailers, sorry.

Camilla Marie.

Photobucket

22 COMMENTS

 • Den er super fed den stol fra IKEA:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Virkeligt fine ting! :-) Hvor er fleeceplaiden og uldpuden fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rae

  Really love that sofa! these pieces all look so lovely together. although i have to wonder how suited the sofa is for everyday living. a lot of things that look beautiful aren’t so comfy in daily live, which is why in my own home i opted for a big L shaped sofa. Love the chair too. These prices are unfortunately still a bit expensive for me though! but then again, i am used to being spoilt by ikea prices and when you want to buy great and long-lasting pieces, one does have to shell out more money.

  rae of lovefromberlin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I (Tatiana) just bought the Karlstad sofa myself – and it’s both beautiful, really comfortable and good quality :-) I also got the chair, but i don’t think it’s comfy to sit in for a longer time unless you put a lambskin or something on the chair :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Omg skal så meget ha den sofa når jeg flytter hjemmefra!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle fede ting og fantastiske priser :-)
  Tak for lækkert indlæg <3

  Kram A-M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Dejlig indslag! Dem vil vi gerne have flere af! :-) Man bliver hurtigt overraske over flotte billige ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Fedt indlæg. Meget mere af den slags! Jeg skal helt sikkert have uldpuderne.
  Har i forresten et forslag til nogle flotte rulle-/foldegardiner? Jeg vil fjerne de lange, tunge gardiner, som min svigermor har syet til min kæreste i hans ungkarledage (Kan det virkelig gå godtO_o) og skifte dem ud med noget lyst, som ikke fylder omkring vinduerne. Men jeg synes, det er svært at finde noget flot..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maiken – tak fedt du kan lide det. Personligt synes jeg ikke at gardiner skal “larme” så meget, så jeg er mest til hvide persienner, fordi de netop ikke fylder noget i vinduet. På en måde kommer der så meget lys ind som overhovedet muligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline s.

  Sikke en lækker skøn budget collage!!! flere af dem tak :D

  og ellers Tak for en skøn blog, elsker at læse med <3 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak. Vi er glade for at du læser med. Vil tænke på at lave flere budgetindlæg fremover :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine ting!
  Tusen takk for flotte tips :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo, nogle vildt gode budgetvenlige bud på indretning! Og TAK for tippet om sofabordene der kommer igen sidst i Februar, jeg håber virkelig at jeg er heldig at få fat i et :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Clemmensen

  Jeg skulle lige til at klikke reolen hjem fra IKEAs hjemmeside, og så bliver den udsolgt!!! :-( jeg har ledt og ledt men kan ikke finde noget lignende! Er der nogen chance for at du måske kender til andre steder/hjemmesider hvor man kan finde en reol magen til? Krydser fingrer!
  PS. Superfed blog jeg elsker at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak vi er glade for at du læser med :-) Det er da bare typisk at den lige bliver udsolgt hva? Vent et par dage, så er den nok på lager igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Tak for et super godt indslag! :)

  Sofabordene fra Søsteren Grene, ved du mere præcist hvilken dato i slutningen af februar de kommer, så der er en chance for at man kan nå at få fat i et af dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: TINE STRANGE