PSSST! THESE GOODIES ARE NOW IN STOCK

BEAUTIFUL BUDGET #5

 photo acf6aabf-1f94-468a-8100-59883fc26426_zps50c0cae0.png photo d073c5ea-841d-412a-ae04-107c2594e3a0_zps2a39678b.png
Betonstage
/ Spejl / Pendel / Sengetøj / Stol / Plade / Lys / Kurv / Marmorfad
Pude / Kobberkrukke / Marmorstage / Sofa / Plaid / Krog / Sofabord / Tæppe

Så har jeg endnu engang været på udkig efter en masse billige budget-fund til boligen, og jeg synes faktisk, at der er ret mange gode ting imellem. Den lille kobberkrukke lurede jeg længe på i Sinnerup den anden dag, og jeg har lidt på fornemmelsen, at den ryger med hjem næste gang jeg kommer forbi – til sølle 100 kroner kan det vidst ikke gå helt galt. Selvom jeg primært er til hvidt sengetøj, så synes jeg faktisk også, at det med prikkerne er lidt fint. Men det kan godt være, at det bare er mig, der har en sær trang til alt, hvad der er prikket for tiden. Anyways.. er der mon nogen af tingene, som I kan bruge? :-)

Translation: It doesn’t have to be expensive to have a beautifull home, that’s what I just proved with this collage. All the websites are Danish retailers, sorry.

Mette.

 

 

31 COMMENTS

 • Jeg har også et crush på prikker lige for tiden. Sengetøjet er virkelig fint men øv det er desværre udsolgt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vist allerede blevet farvet rigeligt at denne blog i min indretning: Kurven ejer jeg allerede, lampen er allerede gemt i mine bogmærker på computeren og tæppet har jeg kigget på SÅ mange gange ;)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Homesick. Mit spørgsmål er lidt off-topic, men jeg vil høre ca. hvor længe I er om at svare på private beskeder, på jeres mail? Jeg skriver på vegne af Anettejo, og mailen er blevet sendt to gange, første gang 1. juni.

  Mvh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie, der kan godt gå lidt tid ind imellem, da vi får VIRKELIG mange mails, og vi skal gerne lige alle tre have tid til at læse dem igennem før vi kan svare. Men vi skal nok lige se på det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg tager det hele – kan man betale med Dankort? ;)
  Pjat! Men hvor er det pænt! Og billigt! Yndlings-kombi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det dyn betræk må jeg virkelig eje, det er virkelig fint! Åh Prikker <3

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej hvor sjovt – Jeg har lige købt marmorfadet (skrev jeg også til forrige indlæg), lyset OG en sofa fra sofakompagniet :-) Det blev dog modellen Herman i lysegrå. Glæææder mig sådan til den kommer, dog først om 3 måneder :-( Jeg har virkelig savlet over de sofaer længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor sjovt :-) Det er også virkelig en flot sofa, kan godt forstå du glæder dig til at få den hjem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kære homesick – hvor er det fine sofa ord fra?:)
  Mvh Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klik på linket under billedet, hvor der står “sofabord” – så finder du forhandler ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonia

  Puden er så fin! Har faktisk fundet den her diy som jeg tror jeg vil prøve! http://www.amerrymishapblog.com/2012/11/diy-dip-dye.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cool, det var da en god idé! – og endnu mere budgetvenligt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ellers findes lignende også i Netto for tiden, kvaliteten er måske bare ikke ligeså god :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ved ikke om denne kommentar hører til her, men ikke desto mindre…
  Kan I ikke lave ind indlæg med små sofaer engang? Jeg skal flytte til august, og synes simpelthen det er svært at finde en lille sofa, der kan passe ind i et forholdsvis lille værelse. Og I er jo så dygtige til at finde flotte ting (til studievenlige priser endda ;))!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil vi da helt sikkert have i tankerne, men sofaer er jo som regel lidt af en udskrivning, hvis man ikke køber dem brugt. Sofakompagniet er nok der, hvor du kan finde de flotteste sofaer til en fair pris efter vores mening :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Homesick!
  Jeg har i et stykke tid gået og ledt efter den ideelle kurv til aviser og magasiner, og jeg har blandt kigget på de metallignende kurve fra H&M Home, tror i at de ville være gode til formålet eller eventuelle idéer?
  Hilsen Caroline :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis det er de firkantede kurve du mener, så tror jeg da de ville være rigtig fine til formålet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I can only say: BEAUTIFUL! Every single piece I’d like to have in my own room. :)
  Love from Hamburg, Lali

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S.

  Superlækre ting :-) Vi er vist mange, der krydser fingre for, at det uimodståelige prikkede sengetøj atter snart kommer på lager :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, også mig! Nu nåede jeg jo slet ikke at beslutte om det skulle klikkes hjem, før det var væk. Det er ulempen ved at dele det herinde først ;-) haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  De er så farlige de her indlæg! Har jo for søren lyst til at gå ud og bruge hele min SU på alle de ting I finder. De er så fine allesammen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow nogle lækre items – jeg skal i hvert fald have fingererne i fadet, tæppet og måske også den der lækre kurv! :D

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej. Hvor er spejlet fra, og kan man købe det endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er fra Ellos, men jeg tror ikke de forhandler det længere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marcella

  Jeg kan utroligt godt lide stagerne :heart_eyes:
  Tror lige jeg blev forelsket der :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PSSST! THESE GOODIES ARE NOW IN STOCK