JULEGAVEIDEER TIL UNDER 100 KRONER #2

TIP: SPAR 20% PÅ LAMMESKIND OG MEGET MERE..

 photo citygreendk1_zpsbb928d93.jpg
Se lige nogle lækre stolehynder vores stole har været så heldige at få i tidlig julegave! Stolehynderne er af økologiske lammeskind, og de er simpelthen i så dejlig en kvalitet. Selvom flotte stoledesign ofte står stærkt i sig selv, så betyder komforten jo også noget – og her gør sådan et lille skind altså underværker, det er både blødt og varmt at sidde på.

Lammeskindsstolehynderne er fra Citygreen.dk, som er ny webshop, der sælger alverdens fine ting – både i form af interiør, men også en lang række haveprodukter til altaner og tagterasser. Vi har været så heldige, at vi har fået lov til at forkæle jer søde læsere med en rabatkode til Citygreen.dk, som giver 20% rabat på alle køb til og med januar. Koden er ‘homesick‘, som I bare taster ind under “brug kuponkode” inden i checker ud. Ikke dårligt, hva’? Så blev der vist lige råd til en ekstra julegave – måske endda en til jer selv? ;-) Vi skal i hvert fald lige ind forbi og lure en ekstra gang.. Både de store lammeskind her og disse fine Babushka dukker er jo ret fristende, nu når der kommer sådan en god rabat på.

Photobucket

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULEGAVEIDEER TIL UNDER 100 KRONER #2