TIP: MERAKI ROOMSPRAY

TIP: SPAR 20% TIL BADETS DAG

 photo 111_zpssjzp7k1b.jpg

Indlægget er sponsoreret af Badets Dag

Badeværelset vil altid været et af de rum hvor funktionalitet er vigtigere end æstetik, men ikke desto mindre er vi i højere grad begyndt at personificere det. Kan I nikke genkendende til det? Det kan jeg. På min hylde står der nemlig ikke kun skønhedsprodukter i flot emballage, men også et lille duftlys og en sød kaktus. Jeg har sågar hældt håndsæbe, shampoo og balsam over i flottere flasker og markeret dem med et dymo-label, fordi jeg synes det passer bedre til min stil! Dertil går min grænse så også for, hvad jeg vil lave selv i mit badeværelse – det er nemlig det rum, hvor flest skader kan opstå på konstruktioner og materialer. Derfor synes jeg, at det er uhyre vigtigt, at få rådgivning af fagmænd og lade eksperter monterer, hvis noget skal udskiftes.

Vi har selv småproblemer med vores fliser i badet, som skal udskiftes inden det forvandler sig til et stort problem. Vores udlejer er heldigvis selv fagmand og står for at fikse det, så vi har ro i sjælen! Men hvis nogle af jer selv skal til at bygge nyt badeværelse eller skal udskifte mindre badeværelsesdele og mangler ekspertrådgivning, så er der hjælp at hente, uden det koster en bondegård. Badbutikker over hele landet holder nemlig et event d. 5 marts 2016, hvor det er muligt at få ekspert rådgivning OG spare 20% på sit køb, såfremt man vælger at få det monteret af en fagmand – og hvem vil ikke gerne det? Læs mere om Badets Dag lige her og find din nærmeste badbutik her! :-)

Tatiana.

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: MERAKI ROOMSPRAY