CERAMIST CATHERINE LOVATT

PÅSKETIP: SPAR 20% PÅ LYNGBY PORCELÆN

 photo lyngby_zpswhgstu8j.jpg

Jeg håber, at I nyder påsken derude, det gør jeg i hvert fald – fridage, chokoladeæg og solskin er bestemt ikke nogen dårlig kombi. Men for at gøre sådan en højhellig påskesøndag endnu bedre vil jeg da lige tippe jer om, at Magasin giver 20% rabat på alt fra Lyngby Porcelæn. Selv er jeg stor fan af Lyngbyvaserne og jeg har efterhånden en hel lille samling, som jeg er mægtigt glad for – de er nemlig virkelig smukke både med og uden blomster i. Mine vaser har jeg i øvrigt også alle købt, når de har været på tilbud, jeg hader at betale fuld pris ;-) Hvis I vil benytte jer af rabatten på Lyngby Porcelæn, kan I finde udvalget her. Tilbuddet kører til og med i morgen (2. påskedag), og de 20% rabat gælder i øvrigt også på en hel del andre boligbrands, som I finder lige her. Fortsat god påske :-)

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

3 COMMENTS

 • Anna

  OK det her spørgsmål er virkelig i småtings afdelingen, men jeg står og mangler en frugtskål, og kan simpelthen ikke finde noget der passer mig. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg er ude efter, men måske noget simpelt uden det bliver all-white? Tænkte om I måske havde et bud eller to :-) :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, en god info du lige kom med der.
  Jeg er også selv vild med Lyngby-vaserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej med jer,
  tænker at mange af jeres læser sikkert er vilde med Lyngby vaserne. Derfor har jeg et lille tip til dem der endnu ikke ved det. Man kan lige nu i Fisketorvet i København købe vaserne og stagerne meget billigt. Det er godt nok 2. sortering, men det er ikke noget man kan se. Det er en pop up butik der er der. Så vaserne koster mellem 100-500 kr, og det skal altså lige siges de også har den helt store der normalt koster 1800 til 500. Det er skisme billigt! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CERAMIST CATHERINE LOVATT