INDUSTRIAL LAMPS

A WELL USED ROOM

 photo 3_zps0b909321.jpg photo 2_zpsb34aae65.jpg photo 4_zpsa9c755d0.jpg photo 6_zps28361e0e.jpg

Source: Alvhem

Ville lige vise jer det her rum, som kommer fra en 40 kvadratmeter lejlighed, beliggende i Sverige. Man har virkelig formået at udnytte rummet og gjordt det funktionelt. God inspiration til de studerende eller enlige, som bor småt. De to grå tæpper deler rummet op på en pæn og ikke-rodet måde. Man er ikke i tvivl om, hvor soveværelse og stue skiller, men der er samtidig en rød tråd og god sammenhæng i stilen. Jeg er vild med det enkle, lyse look, hvor de grønne planter virkelig kommer til sin ret. Og en ting, som jeg virkelig er faldet for i indretningen, er sort-hvid billederne på væggene! Hvis I har lyst til at se resten af lejligheden, kan I klikke her.

Translation: Just wanted to show you this functional and well used room. I like the combination of the simple and light look with a lot of green plants, and one thing I really love in this room, is the black and white pictures on the wall.

psssst! Vi har offentliggjort vinderen af de fire Kähler Avvento lysestager på vores facebook side. Klik her for at se, om du er den heldige! :-)

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

  • Sandra

    Super fin lille bolig.

    Nogen der ved hvor man kan finde magasinholderen på væggen (billede 3+4) henne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anna

      Ifølge Google er den fra mærket Puhlmann Wand, som sælges i Holland.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godaften.
    Var lige inde og se alle billeder fra lejligheden. Meget smukt, enkelt og elegant indrettet, virker stort og dog så småt! Super flotte billeder!
    Mor til http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hej :) Mange tak for en helt fantastisk blog. Gulvlampen på billederne er jeg helt forelsket i, og står nemlig at mangler sådan en. Ved du hvor den er fra eller komme på bud på en lignende? Eller generelt fede gulvlamper? Måske også gulvtæpper?
    Mvh Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Rigtigt flot og lækkert rum. Men desværre er rummet “for stort” ifht. inspirations i min egen indretning. Det kunne være virkeligt fedt, hvis I faldt over kollegieværelser (dvs. ca. 12 kvm), og vidste hvad man kan gøre med dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Hvor er den hvide stol med træbenene fra??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

    Jeg gad virkelig også godt vide hvor den sorte gulvlampe er fra?!?!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INDUSTRIAL LAMPS