NYHED: GARANT HOME

HOME OF THE INTERIORSTYLIST

 photo 111111_zps89d3c05a.jpg photo 1234_zpsfc27c9b8.jpg photo 1222222_zpsfb0019b6.jpg photo 122222_zps212530c3.jpg photo 11_zps2c96dbb2.jpg photo 12344_zpsdcc5147b.jpg

Source: Hemnet via Trendenser

Lejligheden her er efterhånden ret så omblogget i blogland, men det er med god grund, for den er virkelig lækker – og det kunne jo være, at der var nogen af jer, som ikke har set den før? Hjemmet tilhører indretningsstylisten Elin Kicken, og er faktisk til salg, hvilket jeg har lidt svært ved at forstå – tror bare jeg var blevet boende, hvis jeg havde så smukt et hjem. Egentlig har jeg svært ved at udpege nogle elementer, som jeg synes særligt godt om, for i min optik fungerer både stue, spiseplads, soveværelse og arbejdsplads super godt! For at se endnu flere billeder af lejligheden, kan I klikke her.

Translation: This beautiful home belongs to the interior stylist Elin Kicken. It contains many great details, and it really inspires me a lot! What do you think? Press here to see more pictures.

Mette.

Photobucket

9 COMMENTS

 • Det der, må altså mine drømmehjem! Hold nu op, hvor er det pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fede indretninger, I finder!

  Hvis I skulle have lyst til at tjekke det ud, så har jeg lige smidt billeder op på min blog af mit nyindrettede soveværelse, og jeg er blevet rigtig glad for det! :-) Jeg bor med min kæreste, og vi er lige flyttet ind her i september.

  http://www.frederikkeegel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Det er den lækreste – og mest stilfulde, omend personlige – lejlighed jeg til dags dato har set!!!

  WOW

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love it! Great details like the small plants that come back in every picture.
  I wish I could live here! Beautifull.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker lejlighed. Jeg kan rigtig godt lide kombi’en med en bænk på den anden side af spisebordet. Jeg er selv ude efter et lignende koncept i vores nye lejlighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Homesickblog og læsere… Jeg står og skal flytte om en måned og er godt i gang med at indrette og købe nye møbler! Dog er jeg i vildrede mht.
  sofabord!! Havde tænkt på en træstub, det ville være det ultimative, men da lejligheden er på 4. Sal, har jeg måtte opgive tanken for alles skyld, så de ikke får dårlig ryg ;) Stuen er meget lille, så det skal ikke være vildt stort, men hedder ikke bare sådan et bette cafébord… Det må også gerne være rundt og ikke for dyrt. Det må gerne være lidt specielt, men mangler sltså nogle gode ideer… Nogen forslag eller erfaringer??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i love the washed out beachy toned wood, perfect!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Fed lejlighed.
  Hvor kan man købe den pude der er hvid og mørke blå? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYHED: GARANT HOME