WOOD & WHITE

NYHED: GARANT HOME

 photo Dias1_zpsdb9a0e0c.jpg
De fleste af jer kender nok bedst Garant for deres mange gardin- og gulvløsninger, men som noget nyt har Garant nu valgt at udvide deres sortiment med en HOME linje, der tydeligt viser, at de også har en masse byde på, når det kommer til indretning og boligtilbehør. Hvad synes I om nyheden? Vi klapper altså lidt i vores små hænder over kollektionen. Den viser, at man sagtens kan få kvalitet til rigtig gode priser, uden at gå på kompromis – eksempelvis er puderne håndlavede i eksklusive tekstiler, sengesættene er i bomuldssatin med lynlåse, dugene er i damask og alle skindene er tætte, bløde samt behandlet efter alle forholdsregler.

Lige for tiden, har vi et stort crush på kombinationen af pasteller, skind og rene linjer i indretningen – og efter at have luret Garant’s produktsortiment igennem, og samlet vores favoritter i collagen ovenfor, er der vidst ikke nogen tvivl om, at det helt sikkert også er noget Garant HOME har at tilbyde. Som I nok kan fornemme, er vi især imponeret over deres udvalg af tekstiler og skind! Må vi se, hvad jeres favorit produkter er fra deres HOME serie? :-) Tjek resten af deres lækre udvalg her!

Sponsoreret indlæg med udtryk for vores egne holdninger.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Rikke

  Hmm… jeg synes egentlig, det er lidt usmageligt, at deres varer minder SÅ meget om design fra bl.a. HAY, By Nord m.fl. Jo, de er da fine – men det er jo nærmest kopier af andres fede ideer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh, sengesættet og tæppet er da i hvert fald vildt lækre og liiiige mig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • the fur cushion and ribbed hand towel are my favourites! such a snowy woodland palette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Normalt skriver jeg ikke kommentarer på blogs, men her må jeg virkelig sige, nu hvor I netop spørger (og der er tale om et sponsoreret indlæg), at jeg synes det minder ALT ALT for meget om HAY, Ferm Living og By Nord, ligesom Rikke også skriver. Så nej, jeg er ikke imponeret over at man laver copycat products på den måde(!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg kommenterer heller ikke normalt, men var nødt til at bakke op om Rikke og Anne-Sophies kommentarer. Alt for megen copy cat, det er lidt pinligt.

  Undrer mig egentlig over, at I bakker så stærkt op. I er selv stilsikre og driver en “ordentlig” blog, så det er pudsigt, I ikke har tænkt det samme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tanja,
   Tak for din kommentar. Du får lige et svar med her på vejen, nu når du undrer dig over indlægget! :-)

   Vores sponsorede indlæg er altid et udtryk for egne holdninger, dermed ikke sagt, at vi ikke har lagt mærke til, at flere af tingene minder om andres produkter. Men det er nu engang sådan, at der på vores blog er plads til de billigere alternativer ligeså vel, som de lidt dyrere løsninger. Derfor har vi også kategorien: “real deal vs budget” – som dette indlæg jo i princippet ligeså godt kunne have været!

   Vi er stor fan af HAY, By Nord, m.fl., men de har altså ikke patent på deres produkter – de har måske været med til at skabe en trend, men mode er jo bare mode. Og det der er mode, går igen ved flere forhandlere. Det ses ikke kun ved Garant, men også ved mange andre. Vi kan sagtens blive enige om, at det nogle gange går over grænsen – og det kan man have delte meninger om, men på HOMESiCK er der plads til det hele, så længe vi selv kan stå inde for det.

   Hvis det ikke er okay, at vi laver et indlæg som dette, er det jo næsten det samme, som at sige, at vi heller ikke må gå i high street tøj, da det oftest er efterligninger af dyrere mærker?! Sorry to say, men selvom fx H&M laver mange tøj efterligninger, så elsker vi H&M. Garant har blot skabt en home linje, som dikterer moden, med gode og billige alternativer.

   Man har lov til at være uenig, og sponsorerede indlæg skaber ofte lidt drama, men det ville da være dejligt også at få en kommentar i ny og næ, når du synes, at vi har gjort noget godt! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Ved I hvad, kan godt følge, hvad I skriver. (Og indikerede i øvrigt ikke, at I var “blevet købt”)

   Det sidste er taget ad notam, jeg skal nok tage mig sammen til også at skrive de glade kommentarer fremover:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vi glade for at høre, og så vil vi da glæde os til flere kommentarer, det er altid fedt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WOOD & WHITE