DEFINING SCANDINAVIA

INDIVIDUAL BY JORDAN

 photo IMG_1797_zpsaa62b040.jpg

Yay! Endelig nogle flotte tandbørster, som man ligefrem har lyst til at have stående fremme. Jordan har skabt Individual serien, der er baseret på tanken om, at skabe en tandbørste, som passer til enhver individuel stil i forhold til både design, farver og børsteteknik. Bag kollektionen står tre anerkendte designere fra henholdsvis Danmark, Holland og Sverige. Den danske designer Susanne Schjerning er inspireret af naturen, hvorimod hollandske Tord Boontje lægger vægt på, at tandbørsten skal fortælle en historie, som man bliver glad af og svenske Karin Mannerståls tandbørster er designet med udgangspunkt i minimalismen.

Det fleste af os kender vel det der med, at man har en grim og tarvelig tandbørste til at stå i tandkruset, som på ingen måde passer til resten af badeværelset – gør vi ikke? Her er vores bud på, hvordan man kan style tandbørsterne på en lækker måde.

 photo Jordan_zpsad6b5ca2.jpg

VIND 20.000 KRONER TIL SHOPPING
I forbindelse med lanceringen af Individual serien giver Jordan jer tilmed muligheden for at shoppe amok sammen med en personlig shopper! På Jordans website har I muligheden for at vinde 20.000 kr. til at shoppe mode for – og det er endda med hjælp fra en personlig shopper, så man slipper for at komme hjem med fejlkøb, der aldrig nogensinde kommer ud af klædeskabet igen.

Konkurrencen løber i ugerne 32-36 og alt I skal gøre er at stemme på jeres favorit tandbørstedesign og så er I med i konkurrencen. Klik HER for at deltage. Som I måske kan fornemme ud fra billederne er vores favoritter de sort/hvide (surprise!) med striber og saksen. I kan se hele kollektionen på billedet nedenfor – hvilken en kan I bedst lide? Og hvilken af vores stylinger synes I bedst om? :-)

 photo Jordancirkel2013_redigeretfil.jpg

Sponsoreret indlæg ? men med udtryk for vores egne holdninger.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Tandbørsterne er rigtig lækre, og jeg er nødt til også lige
  at kommentere den tandpasta – den er da udstyret med det lækreste
  design!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er faktisk en rigtig dårlig idé at have dine
  tandbørster stående fremme, da bakterier fra dit toiletbesøg og
  andre uhumske ting kan sætte sig på den – og så børster du tænder
  med det. Ind i et skab med dem – og så kan de også være lige så
  grimme som de har lyst til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  “Hvordan man kan style tandbørsterne på en lækker måde”
  Nonsens. Jeg er enig i at detaljerne er vigtige, selv når det kommer til tandbørsten. Dog er det aldrig af en tandbørste resten skal afhænge. Derfor mener jeg at dette indlæg er irrelevant, og I bør være mere kritiske i udvælgelsen af sponsorerede indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen, så er vi da sådan set heller ikke uenige? Selvfølgelig skal det ikke afhænge af tandbørsterne, men som du selv siger, er alle detaljer vigtige. Det har vi vidst aldrig sagt noget imod. ;-) Og bare rolig.. vi er skam kritiske med sponsorerede indlæg! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Synes I havde stylet begge billeder rigtig fint. Som Sidsel
  hentyder bør man nok ikke style badeværelset efter tandbørsten –
  men tanken er jo nok mere at det er fedt at kunne få pæne
  tandbørster der passer til badeværelsets tema! :-) I Matas kan man
  købe ret pæne ensfarvede tandbørster. Der køber vi altid en sort og
  en hvid :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej selvfølgelig skal man ikke det. Det der er meningen med vores stylinger er jo netop også at vise de forskellige stile, de tandbørster vi har udvalgt passer ind i :-) Vi synes det er super smart at man nu kan få nogle gode tandbørster, hvor der er tænkt over det æstetiske :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEFINING SCANDINAVIA