INSTA-LATELY #15

INDIVIDUAL BY JORDAN – DESIGN DIN EGEN TANDBØRSTE

Så er der gode nyheder til alle, der går ligeså meget op i de små, æstetiske detaljer som vi gør. Jordan har nemlig endnu engang lanceret en kampagne med designertandbørster, og denne gang giver de os lov til selv at lege designere, hvilket vi altså synes er ret fedt. Vi ved, at I har en fantastisk god smag, så der vil helt sikkert komme nogle flotte tandbørster ud af det, hvis I klikker ind forbi her og prøver det af – og er I rigtig gode, kan I endda også blive den heldige vinder af tandbørsterne af eget design og ikke mindst en tur til New York eller Paris!

Som I nok kan regne ud, er det et koncept der faldt i god jord hos os, og vi har skam også allerede været inde forbi deres side for at kreere vores egne tandbørster. Hvordan skal jeres tandbørster se ud? :-) photo Skaeligrmbillede2014-09-22kl185040_zpsd8fc7003.png
Mettes tandbørste: “Jeg er stadig hooked på marmor-trenden, men det behøver ikke længere kun at være den klassiske hvide marmor, som vi har set så meget. Derfor har jeg valgt at give min tandbørste et look i sort marmor, og hvis den flyttede ind hjemme hos mig, ville jeg kombinere den med noget grøn marmor, nogle rå kaktusplanter og en masse lækre parfumer, tandpastaer og sæber i de smukkeste emballager alá dem ovenfor. Lidt mere kant og kontrast ville helt sikkert pynte på mit badeværelse!”Dias1
Tatianas tandbørste: “Vi er på årets messer blevet præsenteret for det nye sort. Blå har faktisk altid været min yndlingsfarve, men på trods af det, så har det aldrig præget min garderobe eller boligindretning. Selvom messerne ikke helt overbeviste mig, så må jeg nok indrømme, at jeg alligevel er blevet en sucker af det nye sort. Den blå farve skaber en god kontrast til mit ellers (en smule) farveløse hjem – og selvom det kunne være så fint med et stort blåt møbel, så vil jeg nu holde mig til farven i indretningsdetaljerne – også på badeværelset!”

 photo Dias1_zps2d64c2d0.jpg
Camilla Maries tandbørste:
“Lige for tiden føler jeg mig meget inspireret af grå nuancer og akvareller, så derfor har jeg valgt at designe min tandbørste med et fint og gråligt akvarelmotiv. Jeg har valgt badeværelses tilbehør i de samme sarte, grå nuancer, da jeg synes det giver et let og friskt helhedsudtryk på badeværelset!”

Sponsoreret indlæg

14 COMMENTS

 • Trine

  Hvor er de blå dots fra? :) synes det er super fede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fedt – tandbørster er ellers altid simpelthen så grimme :D

  Er det kun mig, eller har I glemt at smide et link ind til Jordans hjemmeside? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Vi er helt enige – hvorfor skal tandbørster altid være neonfarvede?! haha. Der er skam sat links ind, hvis du klikke på “jordan”, “her” eller “deres side” som alle er markeret med sort i teksten, kommer du ind på deres side. Virker det ikke hos dig? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kia

   Jeg tror I har glemt at sætte dem ind i teksten?
   Jeg kan hverfald ikke finde nogen af de tre ting du skriver

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca Mouritsen

   Jeg kan heller ikke finde linket. Det er som om ordene er blevet slettet :o Hos mig står der fx ‘ æstetiske detaljer som vi gør. har nemlig endnu engang lanceret en kampagne’ går ud fra, at der skulle have stået Jordan imellem ‘.’ og ‘har’?
   Vil ellers meget gerne ind på siden! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er altså virkeligt underligt piger, for der er ingen problemer her.. Vi har haft vores teknikker på sagen, og meldingen lyder på at det muligvis kan være fordi Chrome som browser og har installeret adblock? Er det tilfældet?

   Men her er i hvert fald et direkte link, som I kan bruge: http://track.adform.net/C/?bn=4437143

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kia

   Det var lige præcis problemet :) Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes!!! Edelig kan jeg få en tandbørste efter mit eget hoved, så ingen, INGEN, kan tage den ved en fejltagelse;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Hvor er kasserne i de grå nuancer fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   De er fra Sinnerups Creton Maison kollektion :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med marmor! Det er så pææænt! Og den lille krukketing er også fin i grøn. Jeg vil også have kaktussen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA-LATELY #15