A HOLE IN THE WALL

NYHED: KUBUS I KOBBER

 photo Skaeligrmbillede2013-04-30kl15825PM_zps1f600eee.png

Source: luxoliving

Yaiiii, en god nyhed!!! Som de fleste andre designelskere, så har jeg også et crush på Kubus lysestagen af Mogens Lassen og så vidt jeg kan snuse mig frem til, så kommer den i kobber her til maj – hvilket vil sige i dag – i hvert fald inde på luxoliving, hvor den kommer til at koste DKK 1.299,00. Jeg ejer faktisk ikke en i forvejen, men skriver den straks på min ønskeliste… hvilken farve er jeres favorit? :-)

Tatiana.

Photobucket

6 COMMENTS

 • Ja, kobber er jo en af forårets tendenser og selvfølgelig skal kubus komme i kobber. Jeg er personligt vild med tanken, men kan ikke lade vær med at overveje, om jeg har det sådan om 1 el. 2 år også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan sagtens følge dig og har det lidt på samme måde! Men ingen tvivl om, at den er lækker lige nu :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg elsker, elsker, elsker den flotte kubus. Synes den matte hvide er så fin, men kontrasten mellem sort og hvidt lys er bare så pænt. Men som min far siger, så kan man da bare købe sorte lys :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh ja, man kan jo altid købe sorte lys! Det ville i hvert fald se fint ud i den hvide… jeg ved simpelthen ikke hvilken der er min favorit, men mon ikke det bliver den sorte eller hvide, hvis jeg skal have en (hvilket jeg jo nok skal på et eller andet tidspunkt) :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så flot (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare super fin i kobber.. Jeg er helt solgt og den skal helt sikker hjem på skænken. Gad vide om man kan skrive sig op!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A HOLE IN THE WALL