B&W INSPIRATION

KØNNE KØKKENER

koslashk1_zps5f8f25acredi photo koslashk1_zps5f8f25acredi_zpsec39ba5b.jpgKOslashK6_zps1b688afcredi photo KOslashK6_zps1b688afcredi_zps1d60377c.jpgKOslashK3_zpse6ffc2a9redi photo KOslashK3_zpse6ffc2a9redi_zpsc3a74065.jpgKOslashK2_zpse51f196eredi photo KOslashK2_zpse51f196eredi_zps33e6f906.jpgKOslashK4_zps61400b76redi photo KOslashK4_zps61400b76redi_zps04a861c2.jpg

Source: Pinterest & Blanc Doré Tumblr

Mange af jer kender det sikkert, det med at bo til leje (hvilket jeg også selv gør), og når man bor til leje er der bare visse rum man må affinde sig med, ser ud som de gør. Jeg taler i særdeleshed om mit køkken!! Åh gud hvor ville jeg gerne have haft en finger med i spillet, da det blev lavet. Bevares det kunne have været meget værre, men det er bare ret frustrerende, så jeg har været en tur i drømmeland for at kigge på kønne køkkener ;-)

Hvis jeg skulle putte nogle stikord på mit drømmekøkken ville det være disse: rustikt plankegulv, hvidt SMEG køleskab, Kitchen Aid røremaskine, rustikt træ-spisebord, forskellige pæne stole, fransk porcelænsvask, masser af hylder med mange ting på, gammelt sortmalet vitrineskab til porcelæn og glas, køkkeninventar lavet af betonsten, stort industrielt gaskomfur og nåh ja min kære værkstedslampe måtte også gerne komme med :-) For mig er det vigtigt at der virkelig er tænkt over de mindste detaljer, og det er nok også derfor jeg ikke bryder mig om de der sterile køkkener, som er skrabet for ting og detaljer. Synes da at de er pæne at kigge på, men det handler jo både om, at det skal være pænt at kigge på og rart at opholde sig i ;-)

Hvordan ser dit drømmekøkken ud? :-)

Camilla Marie

Photobucket

2 COMMENTS

  • Øj, der ramte du mig, med det der bo-til-leje problem.. Hos mig går køkken, stue og gang ud i et, så drømmen om et pænere gulv gælder hele lejligheden. Det er lige før, at det er min primære motivation til at lede efter ny lejlighed. Hold op, hvor vil jeg gerne have et gammelt, slidt trægulv eller bare have lov til at male mit gulv. Hvidt eller koks ville passe mig glimrende! Men nej, jeg er stuck med et gulligt, lakeret, kedeligt “træ”gulv -.- ..

    Ikke desto mindre kan de her billeder stadig bruges som en gang inspiration til det, som jeg kan gøre noget ved :)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe det lyder meget bekendt det med gulvene.. Har også sådan noget grimt laminatgulv i køkkenet som slet ikke matcher køkkenlågerne i lysere træ, men ja så må vi jo rigtigt nok bare gøre noget ved det som vi kan gøre noget ved ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

B&W INSPIRATION